-
Tess
no jako já ho potkat v šalině tak fakt nevím, mě je celkem jedno že hraje ve stmívání i když jsem ho tam viděla poprvý, já jsem prostě na tyhle typy!.. *14* -
Re: Milujuuu
Jo, je skvělej, ale i s tmavýma vlasama třeba v The O.C. mu to nehorázně sluší... je úžasnej :) -
jasper
já myslím,že všichni ve stmívání hrajou fakt dobře a dobře je namaskovali, to jo, ale přece jenom v knížce se píše, že mají být naprosto nádherní a mně až na Roberta A Nikky nepříde moc vykrášlenej aby bral dech, ale jinak jsou všichni pěkní. Jackson je moc pěknej borec, ale všimli by ste si ho, kdyby nikde nehrál a jen by ste ho potkali v šalině? Stejně tak ten Robert na youtube v rozhovoru říká, že sním nikdy žádná holka jít na rande nechtěla.....a teď? stojí na něj fronty....nechápu *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jackson
Jakoze je Jasper nejhezci (abyste to nepochopili spatne) -
Re: Re: Re: Re: Jackson
Jacob? nvm holky co na nem vidite ale me se pri pohledu na nej udela spatne, mno, asi je to vec vkusu, mno kazdopadne Jasper vede. *3* -
Je pěknej
Mám ho ráda ale ještě více jeho ženu, s Cullenovích sourozenců mám alici nejradši (myslím i Halenovích) ale mrkněte se někdo na Emmeta, ten je nádhernej:) *3* *14* -
Báječní lidé
Jo, hraje tam. A musím říct, že mu to tam sluší nejvíc ze všech jeho rolí <3 -
Re: Milujuuu
on je fakt skvělej já mam teda nejradši Lutze-Emmetta ... ale i tak.. mě už se líbil v báječných lidech :) -
Re: Jackson
jo hraje tam -
Jackson
nehrál náhodou v serialu báječní lidé?davaj ho ted na nova cinema...písněte mi na mail kdyžtak díky -
Hrál v seriálu Rodinná válka II
A byl tam upně krásnej !!! *14* *14* -
Milujuuu
Hej on je uplne bozi ja ho strasne zboznuju pac je uplne nejlepší … Jako nechapi ty lidi co si oblibi hlavního herca a na ostatní kaslou jako ja si myslim ze Jasper a Alice a ještě Emmett jsou mnohem lepsi a hezci nez Edward … To je mazec oni jsou dobri jak něco a Jacksona uplne zeruu … Miluju te Jacksone .. Zlaticko moje nejvetsi takovy nesmely spinavy rozcuchany blonďaček ve stmívání uplníé bozi a nejlepší jak toci tou palkou a na te louce jak hrajou baseball … Hej jo a kdybyste někdo měli na neho asresu tak mi pls pisnete na meil Martule77@seznam.cz prosim ja bych mu chtela napsat dospis a a poprosit ho o jeho pospis prosiim moc takn dystak pisnete ju??? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
J&J maniaci
Přidejte se k nám do "Spolku Jackson&Jasper maniaků"! a to tady: http://gilraens.blog.cz/0901/zapis- do-spolku-j-j-maniaku-d
možná z toho bude i něco většího, zatím se ještě dohadujeme na detailech :) -
Tjn!!
Ve filmu se mi moc nelíbil,ale tady na té fotce mu to fakt sluší! jo a chcu říct žee hrál ještě ve filmu Velký maturitní mejdan ...Hrál tam toho kluka co furt hulí... *4* -
Re: Jackson
Já tě chápu naprosto! Podle mě na něj lepšího herce vybrat ani nemohli *14* !! Taky mi pride super, že se Alice jmenuje stejně jako já *1* ! Knižky od S.M. mam móóc ráda a film stmívání jakbysmet. -
Jackson
Jackson je úplně skvělej! lepšího Jaspera nemohli vybrat *14* -
....
jackson je úplně boží!!!! v tom filu mu to slušelo!!! *4* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jackson
podle me vybrali vybrone jaspera, alici a emmeta ty se tam vazne perfektne hodej:)a taky jeste carlishe a esme -
STMÍVÁNÍ
STMÍVÁNÍ JE ABSOLUTNĚ NÁDHERNÝ A DOKONALÍ A OBSAZENÍ HERCŮ JE SUPER...A O KNIHÁCH ANI NEMLUVÍM,NAPROSTÁ PARÁDA!!!!!!!!!! *14* *14* *3* -
jjjjjjjjjjjjjj
mohl by někdo kněmu přidat nějakou tapetu nejde mi se přihlásit tak prosím odpovězte na mail 98zlata98@seznam.cz *3* *5*