-
Jasper v Zatmení
Nemůžu se dočkat, až bude Jackson v Zatmění (3.díl Stmivani)...Jak je bude učit bojovat proti těm novorozenejm....a jestli to bude úplně podle knížky, tak se asi rozbrečím, až bude Belle vyprávět ten jeho příhěh...
P.S. Říkal ve Stmívání něco víc než : "Alice, co vidíš?" a pak Belle "Ty víš kde je to baletní studio?"...jinak tam nic neříkal ne? Ve Stmívání byl nejlepší, když hráli baseball ;-* *14* -
Re: bravicko
Podle mě na tom něco pravdy bude...ikdyž je to Bravicko...ale i tak je nadhernej ;-) -
Re: Re: Re: bravicko
No protože už nevědí co tam napsat a tak tam daj něco takovýho no...musí to udělat nějka zajímavější..tak j samo nvm jestli je to lež, že jo..ale řekla bych že jo..;) -
Re: Re: bravicko
a proc by kecali... -
Re: bravicko
Za chvíli tam budou psát, že je Alice lezba ne? :D pane bože...takový keci..buď v pohodě ...:) P.S. 1.místo má u mě Edward 2. Alice a 3. Jasper -
bravicko
v bravicku psali ze je prej barvoslepej *9* -
Filmografie
Jeste hral v O.C.. -
Re: no já nevim
prej mastný vlasy tak z toho mam dost *1* *1* To abych prestala pouzivat prostredky na vlasy pac by nekdo rekl ze je mam mastne xD xD Jako..vec nazoru,kazdemu se libil nekdo jinej,mi se zase teoreticky libili ''vsichni'' takze.. -
mrte
super herec a taky hezkej -
waaa
i loooove him :p...waa on je uuplne bozsky .... *14* *14* -
nudaaa
jé tady to fakt žije...tak pište někdo *16* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: no já nevim
jo no...to mi taky vadí..přitom si myslím že je to 3.nej postava *15* -
Re: Re: Re: Re: no já nevim
jj,jenom mi vadí,že dostává strašně málo prostoru,hlavně ve filmu,ale tam ho kromě Belly a Edwarda nemá snad nikdo *3* -
Re: Re: Re: no já nevim
ŽE TO holky řešíte ve filmu, v knížce aj ve skutečně je to sympaťák a navíc je fakt sldkej :D:D Ale jako jak se ve skutečnosti chová to fakt nevím ... Ale rozhodně bych ho chtěla poznat i když bych se s ním asi nedomluvila ... Ale podle knížek je v klidu aj Alice a ve třetím díle aj Rosalie a Emmett s Carlislem a Esme sou paradni lidi tak co ::D:D:D Muj nazor :D:F:D:D: -
Re: Re: no já nevim
já si taky myslím, že jasper byl nejhezčí, ale mě se líbil i v knížce jeho charakter...ale ve filmu se mi spíš asi líbí protože je blonďák *15* *1* a edward je pěknej, ale taky jsem si ho představoval jinýho *5* -
Já nevím,mě se Robert vůbec nelíbí,když jsem četla knížku, Edwarda jsem si rozhodně představovala hezčího!
Z filmu byli nejhezčí Jasper a James, ti byli prostě úžasní!!! *4* -
to může říct každej, že ho ,,miloval" už od pottera,ale......mno já myslím, že je ve skutečnosti,myslím když by ste je viděli na vlastní oči, tak by byl hezčí jackson než rob, ale oba jsou to normal borci *3* -
no já nevim
no více co holkyy??? mě se ani moc nelíbí jako že tak divně čumí a ty mastný vlasy pardon bez urážky taky se tady nekterem nelíbí Rob ale on je best!!!! LOVE ROBERT PATTINSON FOREVER P.S. už jsem ho milovala zž Harryho kdyby měl nikdo něaký připomínky!!!!!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
Re: Tess
tak jako mně se taky líbí....ale víc mu sluší ty vlasy co má ve filmu.... *15* -
Pray for morning
Jo a hrál ještě ve filmu Modli se za ráno dávaj ho na HBO super film