Přejít na výpis diskuzí

Jackson Rathbone

OSOBNOST 24.6.2008 
249 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jjjjjjjjjjjjjj

mohl by někdo kněmu přidat nějakou tapetu nejde mi se přihlásit tak prosím odpovězte na mail 98zlata98@seznam.cz *3* *5*
  • STMÍVÁNÍ

STMÍVÁNÍ JE ABSOLUTNĚ NÁDHERNÝ A DOKONALÍ A OBSAZENÍ HERCŮ JE SUPER...A O KNIHÁCH ANI NEMLUVÍM,NAPROSTÁ PARÁDA!!!!!!!!!! *14* *14* *3*
  • hnusak
  • Tjn!!

Ve filmu se mi moc nelíbil,ale tady na té fotce mu to fakt sluší! jo a chcu říct žee hrál ještě ve filmu Velký maturitní mejdan ...Hrál tam toho kluka co furt hulí... *4*
  • quit3

J&J maniaci

Přidejte se k nám do "Spolku Jackson&Jasper maniaků"! a to tady: http://gilraens.blog.cz/0901/zapis- do-spolku-j-j-maniaku-d
    možná z toho bude i něco většího, zatím se ještě dohadujeme na detailech :)
  • martina7

Milujuuu

Hej on je uplne bozi ja ho strasne zboznuju pac je uplne nejlepší … Jako nechapi ty lidi co si oblibi hlavního herca a na ostatní kaslou jako ja si myslim ze Jasper a Alice a ještě Emmett jsou mnohem lepsi a hezci nez Edward … To je mazec oni jsou dobri jak něco a Jacksona uplne zeruu … Miluju te Jacksone .. Zlaticko moje nejvetsi takovy nesmely spinavy rozcuchany blonďaček ve stmívání uplníé bozi a nejlepší jak toci tou palkou a na te louce jak hrajou baseball … Hej jo a kdybyste někdo měli na neho asresu tak mi pls pisnete na meil Martule77@seznam.cz prosim ja bych mu chtela napsat dospis a a poprosit ho o jeho pospis prosiim moc takn dystak pisnete ju??? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Milujuuu

Jo, je skvělej, ale i s tmavýma vlasama třeba v The O.C. mu to nehorázně sluší... je úžasnej :)
    • pajusga

Re: Milujuuu

on je fakt skvělej já mam teda nejradši Lutze-Emmetta ... ale i tak.. mě už se líbil v báječných lidech :)
      • jessicapraha

Re: Re: Milujuuu

joo byl tam hezkej na začáku.. jak si pak ostříhal ty vlasy tak to nebylo ono ale stejně jsem to upa nej žrala *14* *14*
  • ssusi

Hrál v seriálu Rodinná válka II

A byl tam upně krásnej !!! *14* *14*
  • Jackson

nehrál náhodou v serialu báječní lidé?davaj ho ted na nova cinema...písněte mi na mail kdyžtak díky
    • pajusga

Re: Jackson

jo hraje tam
  • Báječní lidé

Jo, hraje tam. A musím říct, že mu to tam sluší nejvíc ze všech jeho rolí <3
  • Tess

no jako já ho potkat v šalině tak fakt nevím, mě je celkem jedno že hraje ve stmívání i když jsem ho tam viděla poprvý, já jsem prostě na tyhle typy!.. *14*
    • lenkaaaaa

Re: Tess

tak jako mně se taky líbí....ale víc mu sluší ty vlasy co má ve filmu.... *15*
      • jessicapraha

Re: Re: Tess

já myslim že ne.. jako jo. má bejt světlej a má světlý vlasy ale někdy mi ve dilmu připadá, že je jak smtka.. třeba na začřátku jak je jess predstavuje belle.. ale na to baseballu zase vypadá líp.. nwm ale stejně je děsně sexy!!:o**

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit