-
Miluju tě
miluju tě.... a vsechno nejkrásnější k narozkám !!!!! jsi jenom muj... i love you..... <3 *14* *14* *14* -
I♥U
Jacksone..Ty jsi úplně úúžasný a kráásný..Miluju Tě!! A jsi jenom MŮJ!! *4* -
...
všechno nejlepoší..:-) *4* *4* -
.........
Happy Birthday *4* -
je hezkej
-
Happy birthday
Happy birthday Jackson♥♥♥ -
mizerný herec
Klidně si mě ukamenujte, stejně většině z těch, co sem přidávají komenty je pod 18 a jsou do něho zamilovaný...Ale přijde mi jako mizernej herec...Viděla jsem ho ve stmívání děs a potom v poslední vládce větru a možná i já bych to zahrála líp. -
-
neumíš se smířit s tím že jsi ubohá tak kritizuješ ostatní
tvoje názory nikoho nezajímají
a upřímě pochybuju že bys to zahrála líp
pro mě za mě zkus si to- tvoje ubohost se tím potvrdí
di do pi*e ty k*ndo -
a co ti vadí na tom že se nám jackson líbí??..ty máš taky nějaký oblíbence a nic ti do toho nekecáme...tk co ti zase vadí...a promin jackson je větší talent nežli ty sice tě neznám(díkybohu) ale jackson je opravdová filmová hvězda narozdíl od tebe..
-
Re: mizerný herec
Hale ono je to asi o tom že ve Stmívání je čerství upír, který pije jenom krev zvířat ale kdyby ses koukla na Zatmění tak tam je o mnoho lepší a pochybuju že by si to zahrála líp. Krávooo!!!!!! -
no tak to tě chcu tede vidět jak to zahraješ.... *3* -
Mno, možná by bylo dobrý mrknout i na další filmy jako je třeba Dread nebo S. Darko, záleží na reprodukci samotného aktéra. Dle mého názoru hrát umí. A není mi 16 *3*
-
-
DOCELA ujde ,ale chodit bych s nim nemusela *1* *1* *3* *7*
-
Jackson Rathbone
Já jsem naprosto spokojená s výběrem herce. Až příliš moc! On je sladkej, nádhernej, úžasnej, roztomilej no prostě nejlepší *14* *14* ... třeba Alice se mi taky líbí navíc mám teď nově vlasy podle ní, tak o to jí mám raději *1* A Rose se mi moc nelíbí tojo je na ní moc taková stará no *9* ale Jackson Rathbone? To je prostě unikát naprosto jedinečnej a nejkrásnější na celym světě *14* můžete ho vidět ráno v sobotu na Nově v seriálů Báječní lidé a tam je ještě víc neodolatelnej *14* -
jééééé
on má narozky stejně jako já 21.12.to je skvělý ...akorát je o 8let starší:-)