Přejít na výpis diskuzí

Jackson Rathbone

OSOBNOST 24.6.2008 
249 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všee neeej jsi skrátka nejlepší *14* *14* *14* *14* *14*
  • barka.3

Je pěknej

Mám ho ráda ale ještě více jeho ženu, s Cullenovích sourozenců mám alici nejradši (myslím i Halenovích) ale mrkněte se někdo na Emmeta, ten je nádhernej:) *3* *14*
  • jasper

já myslím,že všichni ve stmívání hrajou fakt dobře a dobře je namaskovali, to jo, ale přece jenom v knížce se píše, že mají být naprosto nádherní a mně až na Roberta A Nikky nepříde moc vykrášlenej aby bral dech, ale jinak jsou všichni pěkní. Jackson je moc pěknej borec, ale všimli by ste si ho, kdyby nikde nehrál a jen by ste ho potkali v šalině? Stejně tak ten Robert na youtube v rozhovoru říká, že sním nikdy žádná holka jít na rande nechtěla.....a teď? stojí na něj fronty....nechápu *7*
    • jessicapraha

Re: jasper

myslim že stmívání je prostě takovej bestseller že kdyby tam hrál kdokoli všichni by si je zamilovali... a nemilovali by toho herce jako herce ale jako jaspera, edwarda, bellu atd...
  • vse nej *4*
  • Filmografie

Jeste hral v O.C..
  • Je hodně hezký a chci být jako on herečkou *3* *3* *14*
  • bellinka

Výzva

POZOR POZOR o5 vyzivam fandy Twilight na nas napad pokud nekdo tady nw jaky ozvete se rada vysvetlim znovu!
  • On ted čeká se svojí přítelkyní prvního potomka *3* *3* *7* *8* *4* *4* *3* *15* *2* *1* *1* *2* *15*
  • carolincullen

<3

nejlešpí je On <3 *14*
  • joliett

The Cleaner

Ahoj, neznáte někdo tenhle seriál kde hraje Jackson? Zajímalo by mě, jestli tam hraje nějak průběžně, nebo jestli se tam oběví jen tak v některé epizodě? A když, tak ve které? Ať si zbytečně nemusím stahovat celej seriál. *4*
    • anca.trhla.anca

Re: The Cleaner

Achojiky Jackson hraje v jednéepizodě novějších ,,Myšlenky zločince" ale newím přesně která epizoda to je a pak hraje v užasném seriálu ,,Báječní lidé" jednu z hlavních rolích je tam prostěužasnej:) určo doporučuji:) ,,Báječní lidé" sou ke schlédnutí na internetu stačí to zadat do vyhledávače jen neni °15 a 16 epizoda ale to je jedno pač v tich posledních už jackson nehraje:)
      • Re: Re: The Cleaner

myšlenky zločince - epizoda 04x20
      • anca.trhla.anca

Re: Re: The Cleaner

ty myšlenky zločince je to epizoda 20 4. řady
        • joliett

Re: Re: Re: The Cleaner

Jasný, ale já se ptala na seriál Cleaner, ale už jsem to stejně zjistila i viděla a ty ostatní seriály jsem už taky viděla. A hraje ještě ve Zločiny ze sousedství a tam je taky dobrej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší