-
bože ....je pravda že ho nikdo nezná osobně tím myslím fanynky strašně ráada bych ho chtěla poznat to asi každá fanynka a zavidím tem fanynkam cco ho znaji osobne ja ho nikdy nepoznam a vim to protoze jsem ceska jo vím hodně fanynek jsou taky s česka no jo mám ho ráada a preju mu hodně uspechu a vseho co potrebuje ...je dobrej ze se dostal tam kde je a znasi laskou a podporou k nemu se dostane jeste vic moje jediny prani je potkat se snim a vyfotit a obejmout ho to stejne i z justinem a cameronem a williamem ale nejvic s jacobem všichni ho mame radi on nas taky ale je smutne ze vic jak pulku fanynek vubec nezna ty fanynky co meli stesti ho znaji osobne a preju si byt mezi nema jAKO kazda fanynka ..takze tak jacobe mam te rada
-
Jacob je krásnej... Talentovanej a prostě dokonalej kluk... Hodně mě ale štvou holky tipu 'Jacob je jenom můj' 'Jacoba mám jen já a ty si dej pohov' a podobně... Holky... On má milióny fanynek
-
Hele uvedomte si co říkáte, protože kdyby jste ho znali tak by jste museli umět perfektně anglicky sice nevím o vas nic ale jestli naka z vas si vymýšlí ze ho zná osobně tak to vůbec říkat nemusí protože to říká jenom aby vypadala nejlíp a jestli bude chtít tak může byt taky slavná ale musí to dokazat tak jestli si vymyslejte je mi to jedno ale říkáte to aby jste vypadali nejlepe
-
Da mi nekdo na jscoba cislo?? Prosim prosim
-
-
Já ho mám *14* *14*
-
Myslíš že ho nikdo z nich má???
-
Domi najdeš to na internetu
-
ne
-
-
No jasně to ti tak věříme úplně všichni.Jak ho prosimtě můžeš znát,ty normální obyčejná holka a on takový populární kluk, myslím to na tebe Michaela.
-
-
-
Yes,13old years
-
Ja osobne JACOBA milujem neviem či ste si to všimli ale od Sweatshirt sa strašne zmenil v správe krásne spieva chcela som ísť do Kolína ale nemala som odvoz a bolo mi to strašne ľúto plakala som kvôli tomu ale snáď bude aj lepšia šanca a možno že raz vystúpi aj na SK Alebo CZ.
-
-
V *speve
-
-
Je opravdu užasný, je hrozné moc hezké a i roztomilý. Nádherně zpívá, já z néj a s mojí kamarádkou prostě nemůžu. Škoda že ho asi snad nikdy neuvidím na živo jenom na Youtobe nebo v televizi. Ja z něj prostě nemůžu. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13* *13* *13* *4* *5*
-
*16* *16* *16* *16* Tak jednoduché si vytvořit a napsat dva komentáře na jednom být nějáká sasha a na druhém "Jacob" ♥ Napsat "jsem Jacobova holka Sasha hihihi" a na druhém být Jacob a napsat "Jo Sasha je moje holka chichichi" a ty Sasho nejsme tak blbý aby jsme si to neuvědomili Jacob holklu zatím asi nemá ale nechci lhát jak někdo v každém druhém komentáři lidi co píšou že ho znají pls zamyslete se a pak něco pište nějáké komenty: "jé mi budem v Jacobovom domě" ROZMYSLI SI CO PÍŠEŠ!!!
JINAK KDO MÁ MUSICAL.LY FOLLOW MI PLS name: Jull Zmenkov
Jo a je to moje pravé jméno ♥ :) -
Miluju Jacoba. Byla jsem na jeho koncertě v Kolíně
-
jacob je láska *14*