-
Celá tahle diskuze potřebuje drink z bělidla
-
Milé faninky,
Tím že píšete do komentáru že je jenom vas tak v tom se mylite ,on se musi rozhodnout kdo je jeho. -
-
Máš pravdu nechápu to jak to někdo může napsat
-
-
Je peknej.
-
Ahojte ja som zo slovenska a keby so mala ísť do usa tak by som od šťastia plakala celú cestu a keby som bola na rabe sa s ním fotiť ako na koncerte ta s plačom sa k nemu rozbehne a ho poriadne vistiskam. I love jacob sartorius i love you
-
Sandro Sartorius a ty ho snad znas?! bejt tebou bych drzela hubu !!! pí*o jedna zasrana *16* *10* *3*
-
Nechápu některé z vás. Možná, že Jacob je váš idol ale to neznamená že je váš! Eh.. Každý z nás má jiný názor. Prostě každý z nás je jiný, a nikdo nemusí se vším souhlasit-.- Ukřižujte mě tu k smrti, mě je stejně jedno kdo s čím nesouhlasí, já to říkala =)
A.K. -
Jacob Sartorius kdybych tě mohla videt :( ale neuvidim. :* y love you Jacob . ;) :*
-
Jžš narodil se 2.10.2002 !!!!! *10* A jnamení je váha! radši nic nepiště když ho ani neznáte!!! *16* *3*
-
-
a co ještě o něm víš mrdko?
-
SANDRO ...ANO JE VAHA PRESNE ale zas si o sobe nemuzws myslet ze ho znas nejlp a ze je tvuj a vsechno..ma svuj zivot a nikdy nebude tvuj pokud nejste moc dobri kamosi ..COZ POCHYBUJU
-
drz hubu!!!
-
-
Ak máte radi JACOBA na insta má SK CZ fanpage sú tam jeho msclly , fotky a niekedy budú aj fan fictions
Insta: jacobsartoriusskcz -
je mu 13 a narodil se 2 října 2002!!!! a znamení má váhy!!! *10*
-
-
Já jsem taky váha a taky jsem se narodila v říjnu!!
-
-
Já taky
-
-