-
Cavky dievcata som slovenka a ........ ideme na dovolenku do USA a bude byvat v jacobovom dome a mam jeho cislo a vcera mi poslal svoje tehlicky prisaham s timi tehlickami na bruchu
-
-
das mi cislo pls ??? ideme do usa a tam chcem ist a oni v tom dome us nebyvaju ???
-
Dáš mi prosím jeho číslo?
-
-
Hey im jacob and hey sasha and yes sasha is mi girlfriend.
-
-
No tak tyvole.. Jacobe chci tvoje číslo! *1* *1* *1* *1* Však ty ani neumíš napsat my girlfriend *1* *1* *1* Nemůžu twl! :D
-
-
lidi, vy jste se fakt pomátli... nikdo z vas ho nezná, hlavně ze jste chytrý fanynky
-
Nemáte někdo bělidlo, abych ho mohla vypít a nalít do uší než mi z nich začne téct krev? A nebo vidličku, abych si vypíchla oči? Nutně to potřebuju. Děkuji.
-
Ono mu je 13?? :Dd rlly? Vypadá tak na 15 :Oo
-
-
Ne vypadá 11 a je 157m vysoký
-
-
Ne není mu 11 a ani neměří 157m,je mu 14 a a měří 170cm....
-
-
-
Nevíte někdo kde +- bydlí? Jedu do Oklahomy a chtela bych ho aspoň potkat. Popravdě moc bych ho chtěla potkat. ❤
-
-
Je tam chyba on nebydlí v Oklahomě ale ve Virginii ;)
-
Jako vážně?! On bydlí ve Virginii
-
Michaelo nechci ti nic řikat ale on nebydlí v Oklahomy. Bydlel tam jedem měsíc než si ho vzala adoptivní rodina protože se jeho pravý rodiče nebyli schopni o něj postarat *3*
-
-
lidi, vy jste se fakt pomátli... nikdo z vas ho nezná, hlavně ze jste chytrý fanynky bože, holky... jinak klidně se do me pusťte ale ja vám dam správnou odpověď... je to muj kamarád
-
-
a hlavně že ty ho znáš osobně jo tak to těžko vždyt pomalu nezvládáš ani gramatiku XD *16* *5* A ani já ho neznám tak se uklidni
-
-
Ok, tak si mi nevěřte, ale Jacoba znám už od doby než začal být slavný. V podstatě se známe od mala
-
-
Kecáš
-
No to určite jacob sartorius a s tebou od malá ?
-
Jasný Míšo znáš ho od mala ;))))))
-
ok a ja jsem Jacobova sestra... -_-
-
Bože jsi ty normální?asi ne že tohle píšeš *1*
-
Jakto??? *14* *14* *14*
-
-
Jacob?? I LOVE YOU SOO MUCH *14* *14* *14*
-