-
je teda bezva ! :D
Ahoj lidi, taky máte rádi Jacqueline, já sem nikdy nemohla uvěřit jak může být knížka o malé dívce ze "skládky" (dětského domova) zajímavá. mluvím tu o Tracy Beakerové, kerá z části změnila muj život, ted už chápu že tahle holčička má nastopro život těžší než já :/ furt jen básní o své mamince kerá je prý "holywoodská herečka" to ovšem není pravda, ale její mamminka na to opravdu vipadá, ale Jacqueline W. to tam skvěle naznačila :D .... prostě je to pro mě čest číst např. tyto knížky.... Vadí nevadí, Všude dobře doma nejlíp, v hlavní roli Tracy Beakerová a Zlaté srdce Tracy Beakerové.... tyto knížky jsou pouze o té Tracy kerá je fakt báječná :D na další jsem zatím nepřišla :( ale hledám :) -
<3
lidi ona je ůžasnáááááá *14* *14* *14* *14* *14* *14* četla jsem:Diamantové holky,Cukrová vata,Kočičí mumie,Divný dárek,WWW.trápení,Líza Bublina a ještě hrozně mooooooc dalších akorát mi chybí nějaká knížka s koníkama protože ona by nenapsala tak trapný knížky o koních jako sou třeba z Pony Clubu atd......... *1* *1* *1* -
:-)
Je to moje neoblíbenější spisovatelka.mám už od ní přečtené všechny knížky. *3* *3* *3* *4* -
-
no jasně
-
Re: :-)
moje taky
*4*
-
-
Nejj
Hele fakticky nejj spisovatelka....ty jejíí knížky fakt bomba....nejjj fakt nejj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *14* -
Je skvělá píše opravdu nádherné knihy nejvíc se mi líbila kniha Anděl Vicky *14* Hodně mě dojala *13* Taky bych ráda viděla ty z filmované knížky *4*
-
je super!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* mam od ni 4 knihy
-
Coll Baba *14* *14*
-
¨penister
-
Je vázne nejlepší doma mám plnou knihovnu jen jejíc knížek! A uplně mě to baví!§ už aby sem si koupila nejakou novou zrovna dnes sem dočetla knihu Sama doma - fakt dobrá!!
-
Je úžasná spisovatelka . Mám skoro všechny knížky ! Tet' vyšla nová ! :D