Přejít na výpis diskuzí

Jacqueline Wilsonová

OSOBNOST 22.3.2007 
123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj *1* *1* je to nejlepší spisovatelka z nejlepších přečetla jsem VŠECHNY její knižky pkromě čtyři děti a skřítek tu mám ješte nedočtenou jiank na začatku je to skvěly dyt kde bere ty skvělý nápady do knih? je užasna kdo souhla at dá like
  • suuupeer spisowáátelka

Ta je upa nejjlepšííí...Ne jak Ty nudný ostatní knížky...Super je nejjlepší kamarádky..pže je to jak keby znala mě a moji ikámošku..narozeniny jsem četla snat 1 000 000...a taky je super diamantový holky..ne všecko je suuper že ani nwm co napsat dříív. *3* *7*
  • Je to to nejlepší spisovatelka ,mám od ní pár knížek.Jako třeba Sama doma ,Moje sestra Judie,Vadí ,nevadí ,Teť čtu Vzdušné zámky a je výborná a mám ještě Všude dobře,doma nejlíp .Chtěla bych ještě spoustu dalších knížek od ní a doufám že je získám *2* .
  • moc prosím

moc,prosím,koukněte se na můj blog :( www.welcomek.blog.cz
  • Je nejlepšíííí

Ona je prostě nejlepší *5* . Nikdo na ni nemá *3*
  • super

ona je super super pise len vela knih je strasne detskych:(
  • Nová knížka

je to nejlepší spisovatelka. k Vánocům jsem dostala JAcky snílka( příběh jejího dětství) a je to jedna z nej knížek
    *4* *1* *1* *14* *14* *3* *15*
    už se těším na novou knízku Líza bublina , která právě vychází v knihkupectvích *4*
  • je super

je prostě úžasná bombastická a neni nad její knížky jsou nádherný *14* *14*
  • Miluju jí

LÍBÍM JÍ JEJÍ KUNDIČKU JDU K PRSŮM DAM JEDNO DO PUSY DRUHÝ A ŽUŽLÁM OPŘÍSTĚ VÍC
  • gooood

you are good verry good

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit