Přejít na výpis diskuzí

Jacqueline Wilsonová

OSOBNOST 22.3.2007 
123 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • + ilustrovaná máma, diamantové holky. Krásné knížky, jak jinak. Teď čtu nejdelší velrybí píseň, tak jsem zvědavá.
  • pochvala

Tohle je skvělá spisovatelka četla sem od ní spoustu knih a čtou se velmi dobře.
    Sjem do nich často tak začtená že se nedokážu a jeden a půl knihy mám přečtený. *4* Je to má nejoblíbenější spisovatelka a opravdu mě zaujala kniha Jacky snílek *14*
  • ...

nekdo by sem mohl dat i jeji dila ne pak je tohleto k nicemu *9* *1*
  • Lekce lásky

Pište mi na mail co si myslíte o knížce LEKCE LÁSKY. Já ji považuju za úúúúžasnou!!!! :-D *1* *1*
    • Tahle knížka je naprosto úžasná. Byla první od J.W. co jsem četla a přinutila mě koupit si i další, protože J.W. píše opravdu skvěle.
  • Nejlepší na světě

Miluju ji!!!!
    Je to ta nej nej nej spisovatelka na světě!!! *1*
    Četla jsem jich šest a du číst sedmou budu jí číst u moře.Cukrovou vatu.
    Četla jsem:Průšvihářky Dvojčata v průšvihu Project loty Nejlepší kamarádky Narozeniny Holka z popelnice a ta kterou mám nejradši:Moje sestra Judi.Já jsem se u ní rozbrečela.Chystám se si koupit další *3*
    Miluju její knihy *14* Je úžasná *4*
  • Nej spisovatelka

Jacqeli je mou nejoblíbenější spisovatelkou.Z knihovny jsem si od ní půjčila mnoho knih.Každá byla super.Taky si někdy píšu do sešitu pohádky.Chci být jako ona *3*
  • Nejlepší spisovatelka

přečetla jsem všechny její knížky až na první dvě a pořád mě baví je číst do kola ona je prostě nejlepší spisovatelka byla bych moc ráda kdybych měla podepsanou mojí knihu od ní
  • je BOŽÍ!!!

Jacqueline Wilsonová je BOŽÍ!!!Nechápu jak umí popsat každý okamžik?Je to prostě BORKA(nejvíc se mi od ní líbyla knížka DIVNÝ DÁREK) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE JACQUELINE WILSONOVÁ *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • nej spisovatelka

Její knížky sou boží.líbí se mi mocinky tejemství,dvojčata v průšvihu a vlastně všecky když už jednou začnu číst od ní knížku nemůžu přestat *13* *13* *13* *3* *4* *4* *4*
  • nej spisovatelka

Jacqueline je nejlepší spisovatelka na celém světě! *14* Už jsem od ní přečetla spousta knížek(přes 30). *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší