Přejít na výpis diskuzí

Jacqueline Wilsonová

OSOBNOST 22.3.2007 
123 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jacqueline Wilsonová

J. Wilsonovou mam straasne moooocinky rada a její knihy jsou božíííííí!!!!
    *14* *3*
  • Přečetla jsem všechny její knížky je super *1* *1*
    • to dost pochybujem ale fajn
  • Je proste super *1* *1* *14* *4* *14* *4*
  • Její knížky jsou úžasné a krásně se čtou :) , moc mě zaujala knížka Lízinka.
    Kdyby někoho zajímaly její fantastické webové stránky:
    www.jacquelinewilson.co.uk :)
  • vehunka03
    ja ji ulpne miluju *14* *14* *14* *14* nejlepsi knizka je : nejlepsi kamaradky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • Mě se nejvíc líbí knížka Holka z popelnice .četla jsi jí? A jestli ne tak si jí přečti.
  • Ahoj všichni. Chci vám říct, že Jacqueline je baječná spisovatelka, ale Já se teď přesunula (podruhé) na úžasnou knižní sérii o tajném světe Harryho Pottera♥ popravdě to čtu už po druhé no a já nějak zatoužila po této knížce:))))
  • Já vím jen některé zfilmované.
    Sama doma.
    Ilustovaná máma.
    Dvojčata v průšvihu
    a samozřejmě neznámnější Tracey Bearkrová nebo jak se to píše. Ale jestly to chcete najít přeložte si to!
  • Je to nejlepší spisovatelka.Už jsem přečetla všechny její knihy vydané v čestině.Píše moc hezky:-)
    • Musím s tebou souhlasit. Jaká kniha se ti od ní líbila nejvíce?:-)
  • Tento týden jsem dočetla "Ilustrovanou mámu" a moc se mi líbila. :) Jacqueline je výborná spisovatelka. Má první kniha od ní se jmenuje "Cukrová vata". Moje nejoblíbenější knihy jsou: "Vzdušné zámky" a druhý díl "Konec snění". :)
  • je to nejnej nej spisovatelka jeji knizky hltam *3* dokazu jich precist nejmin 4 za den *1* v knihovně jich ale moc nemaji *13* precetla jsem uz 33 a to jsem zacala v 10,5 a je mi 12 *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší