-
Jacqueline Wilsonová
J. Wilsonovou mam straasne moooocinky rada a její knihy jsou božíííííí!!!!
*14* *3* -
Přečetla jsem všechny její knížky je super *1* *1*
-
-
to dost pochybujem ale fajn
-
-
Je proste super *1* *1* *14* *4* *14* *4*
-
Její knížky jsou úžasné a krásně se čtou :) , moc mě zaujala knížka Lízinka.
Kdyby někoho zajímaly její fantastické webové stránky:
www.jacquelinewilson.co.uk :) -
ja ji ulpne miluju *14* *14* *14* *14* nejlepsi knizka je : nejlepsi kamaradky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Mě se nejvíc líbí knížka Holka z popelnice .četla jsi jí? A jestli ne tak si jí přečti.
-
-
Ahoj všichni. Chci vám říct, že Jacqueline je baječná spisovatelka, ale Já se teď přesunula (podruhé) na úžasnou knižní sérii o tajném světe Harryho Pottera♥ popravdě to čtu už po druhé no a já nějak zatoužila po této knížce:))))
-
Já vím jen některé zfilmované.
Sama doma.
Ilustovaná máma.
Dvojčata v průšvihu
a samozřejmě neznámnější Tracey Bearkrová nebo jak se to píše. Ale jestly to chcete najít přeložte si to! -
Je to nejlepší spisovatelka.Už jsem přečetla všechny její knihy vydané v čestině.Píše moc hezky:-)
-
-
Musím s tebou souhlasit. Jaká kniha se ti od ní líbila nejvíce?:-)
-
-
Tento týden jsem dočetla "Ilustrovanou mámu" a moc se mi líbila. :) Jacqueline je výborná spisovatelka. Má první kniha od ní se jmenuje "Cukrová vata". Moje nejoblíbenější knihy jsou: "Vzdušné zámky" a druhý díl "Konec snění". :)
-
je to nejnej nej spisovatelka jeji knizky hltam *3* dokazu jich precist nejmin 4 za den *1* v knihovně jich ale moc nemaji *13* precetla jsem uz 33 a to jsem zacala v 10,5 a je mi 12 *14* *15*