Přejít na výpis diskuzí

Jacqueline Wilsonová

OSOBNOST 22.3.2007 
123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ÁÁÁ! xD

nej nej nej spisowatelkaaa! xD Více o ní : celebrition-blog.blog.cz xDxDXD Koukni je tam o ní spoooustuu článků xD *1* *14* *14* *3* *5* *4* *15*
  • Supr...

já jí taky miluji....ty její knížky jsou prostě super... *14* *4* *3* *15*
  • Nej spisovatelka

Je to nejlepší spisovatelka. Mám od ní plno knížek.:DDDDD
  • Týnka

četla sem knihy První lááska,první starosti,první nástrahy a první slzy..:D..ty jo při prvních slzáách mě to tak dojalo že sem skoro brečela taky sem při prvních starostech začala držet dietu..jako ona..pak sem stýým přestala protože s tým v prvníích nástrahách přestala ona..sem do toho čtení byla tak zabranáá.. je fakt supéér spisovatelka..už dřííw..sem četla dwojčata v průšvihu..ty její knihy..sou fakt božíí..nikdy mě nepřišli nudný a ták.. *4*
    • Re: Týnka

no jej knihy su supeeer *3* *4*
  • Jacqueline je moje nejoblíbenější spisovatelka. Její knížky se krásně čtou. Nejradši mám Moje sestra Jodie. *3* *3*
  • bellah2o01
    je supr *7* *15* *2* *1*
  • Tato spisovatelka je úplně úžasná. Všechny knihy , které jsem od ni četla, byly opravdu nádherné moc se mi líbí její styl psaní, a oblíbila jsem si od ní i nějaké postavy. Z knížek mám nejraději Lízinku, Projekt Loty a Dvojčata v průšvihu. Jacqueline je bezvadná. Je to má nejoblíbenější spisovatelka!:-)
  • Právě jsem dočetla knížku Moje sestra Jodie a ta je úplně nádherná, ale také hrozně smutná.
  • Vše nejlepší k 69. narozeninám nejlepší spisovatelce xx
    PS: nedávno jsem dočetla knihu Divný dárek a moc se mi to líbilo:-)
  • Popravdě, nemám moc ráda příběhy, u kterých mám pocit, že se odehrávají ve vedlejší škole - prostě příběhy ze života. Jacqueline ale píše tak hezky, že mám její knihy moc ráda. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit