-
I já se musím připojit ke všem těm pochvalám na Jakea... je to prostě dokonalej krasavec a navíc ještě umí hrát(na rozdíl od některých jiných...) Kdo ho viděl ve Zkrocený hoře, musí mi to jenom potvrdit, protože pravdivější a opravdovější love story jsem ještě neviděla.Tak díky,Jakeu *5*
-
Upe
*14* Bože a pak že andělé neexistují ,kdyt je božskej upe nej kluk je faktis nadhernej *14* ( *1* Nemate nekdo jeho cislo *1* ) -
Proč?
Proč u nás nejsou taky tak hezký herci? *5* -
Jake je nej!!!!!
*3* *3* *3* Jaka prostě miluju....!!!! od té doby, co jsem ho poprvé uviděla!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* chci ho vidět!!! naživo!!!! moc!!!! jsem asi blázen, já vím....ale pořád se mi o něm zdá!!!! chci ho!!!! *4* *4* *4* -
klasnej mufinek..........ho miluju *14*
-
jE TO VELMI HEZKÝ KLUK MOC A MOC SE MI LÍBÍ JE PROSTĚ SUPER!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *14*
-
jake
Jake je nejlepší herec na světě!
moc se mi líbil film Zkrocená hora..je to bezva..=) -
rozchod
tak asi je konec...mezi taylor a jakem...sem stastna!!! mrknete do novinek:)) -
-
Re: rozchod
Konečně že přišel k rozumu. *5* -
-
Re: Re: rozchod
Přesně...prej mu vadil novinářskej rozruch kolem toho a tky začal pociťovat věkovej rozdíl ;) -
-
Re: Re: Re: rozchod
Mno, že mu ten novinářský rozruch nevadil u Reese a dalších.. *1* Ale nějakou výmluvu říct přeci musel, že. *3* *5*
-
-
-
-
Je strašně hezkej
-
Holky,mate recht,jestli se o nekom da rict,ze je dokonalej,tak je to ON!!!!!! Ty jeho oci jsou fakt nadherny,v Zkroceny hore,byl uzasnej.MILUJU HO!!!!! *14* *14* *14*