-
co??
hejj nevíte někdo jestli bude i 2 ??? -
-
Re: co??
dvojka čeho? -
-
Re: Re: co??
prince z persie 2 -
-
Re: Re: Re: co??
nemyslím si... -
-
Re: Re: Re: Re: co??
Ale možná že bude četla jsem že Jake podepsal smlouvu na celou trilogii a ted záleží jen na lidech jak se jim bude líbit první díl. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: co??
To by bylo super;) me se to teda líbilo dost ... ;)
-
-
-
-
-
-
Jsi sexi kocourek !!!!Posílam ti pusu!!!!!!!Míša
-
Jake je nádhernej, škoda jen, že nedostal oscara za Ztracenou horu. Ale ty jeho oči! A zadek! A břicho! No, prostě je celej k sežrání. *14* *5*
-
Jake je PRY gay
Vcera jsem videla konecne film the brokeback mountain a jsem z toho filmu uplne unesena, nechapu jak to tam mohl tak dobre zahrat, totalne jsem mu to sezrala. Vite ze jsem cetla v nejakem americkem casopise ze je asi gay? Samo ze to z neho udelal bulvar a jeho americke fanynky se proti tomu zacaly bourit. Ale na druhou stranu bych byla radsi kdyby byl gay, aspon bych nezarlila na nejakou babu s kterou nekdy bude.Jake ma nejuzasnejsi oci a charisma jake jsem kdy videla!!!Uz se nemuzu dockat na marinaka!!! -
Boži,Superní,Krásný...
*14* no je prostě úžasnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Tak snowboardista,jo?Hm... No nic,i kdyby to byla pravda,tak je to každopádně lepší než slečna Kirsten Dunst,která je mi velice nesympatická už od Spidermana,a to jsem ještě o nějakým Jakeovi neměla ani tušení... *7* Mimochodem,velice dobrý film je taky Hodná holka s Jennifer Aniston,tak to zkoukněte.PA
-
svelej
co sjem ho poprve videla ve filmu Den poé,hned se mi zalíbil....je fakt krasnej *3* -
Jake
Moc pěknej herec...libi se mi jak je výraznej má krásný očí a krásnou pusinu...a jako herec vážně dobrej *4* .....nejlepsi byl ve zkroceny hore a v den poté..ale skoda Heatha, taky byl dobrej........4ever Jake I like u *3* -
!!!!!!!!!
Je ůplně nádhernej.. *14* *14* Zkrocená hora upe dobrý film.. Krásňoučkejjjj jeee... *14* *14* -
Jack Twist
Oblubila som si ho vo filme Skrotená Hora,kde hral úlohu Jacka Twista ,a je naozaj skvelý herec,a nie len skvely ale aj pekny=) *4* *4*