-
mariňák
Můžete mi někdo napsat jak Mariňák dopadl? Moc se mi líbil, ale nedokoukala jsem ho Jake tam byl úžasnej. -
*yes*
Miláčku, všechno nejlepší k tvým zítřejším narozeninkám, mám tě moc ráda si suprový herec jen tak dál a z toho rozchodu si nic nedělej je to blondýna co na děláš... Papa a užij si své 29 narozeniny *14* *14* MT!!! -
-
Re: *yes*
Nečekala jsem ,že to s ním a s Reese dopadne jinak.Přece jen starší ,rozvedená ,s dětmi...Možná je to to nejlepší,co ho mohlo potkat.Jinak mu přeji vše nejlepší,hodně úspěchů a taky aby co nejdřív potkal někoho ,kdo mu dá všechno co si přeje . *4* *4* -
-
Re: Re: *yes*
Jake a Reese se rozešli?????????????Úžasny *15* On má na lepší *15*
-
-
-
Vše nej!!!,-)
Jaku, vše nejlepší, a ještě mnoho takových emotivních a jedinečných rolí jako ve Zkrocené hoře...škoda že ti nemůže popřát Heath...) vše nej-) -
Premiéra
Tak dneska má premiéru v našich kinech Princ z Persie, ale tady to asi nikoho nezajímá. Přeji Jakeovi úspěch, a myslím si, že pokud ten úspěch mít bude, že se tady najednou objeví fanoušci, kteří zjistí, jak vlastně měli Jakea vždycky strašně rádi ..... a pokud ne, já ho ráda mám. -
-
Re: Premiéra
Jakova kariera rozhodne nekoncii :) to nee ....Princ z persie mel velke ocekavani a v britanii a v americe uspech mel ...nechapala bych duvod kdyby neuspel tady...i kdyz dnesni mladez nekdy nepochopim v tom co prave milujou ;) ja jakea mam strasne rada ...:) -
-
Re: Re: Premiéra
Mě to teda zajíma. *3* Na ten film se těším už dlouho *3* Ale asi si počkám až to vyjde na DVD.Jestli na něj půjdete tak napište jakej je.Já myslím že super.Ale pořád tady nepromítali ten film Bratři. *7* A to to bylo v časopisech a i z termínem premiery tak nevín *7* ... -
-
Re: Re: Re: Premiéra
Bratry už dávali, ale u nás jen týden, a já jsem je prošvihla. Ale na Prince jdu v úterý, tak sem pak napíšu dojmy. Moc se už těším. -
-
Re: Re: Re: Re: Premiéra
Bratry jsem taky prosvihla :( a na prince pujdu mozna zitra nebo pres tyden a tesim se moc :)
-
-
-
-
-
Jake
Já si přesně pamatuji že jsem Jakeovi začala fandit 2.května minulého roku a za tu dobu jsem viděla už skoro všechny jeho filmy. *14* a těším se i na další.Na ty,které ještě natočí.moc mu přejí aby jeho hvězdá stoupala stále vzhůru a aby se mu dařilo jak v profesním tak v soukromém životě. -
jake
Jake je můj nejoblíbenější herec. Je mi strašně sympatickej a líbí se mi skoro všechny filmy ve kterých hraje. Nejradši mám zkrocenou horu (i když mě vždycky na konci rozpláče)protože jsem si uvědomila moc důležitou věc.. -
Bratři
29.7. vyjde DVD Bratři, bude stát jen 99 Kč. Možná vyjde jako přiloha nějakého časopisu, to by bylo k dostání všude. Už se na něj těším. -
-
Re: Bratři
Ty uz davno se to da stahnout s českým dabingem!
-
-
Milý Jakeu, přeji ti k tvým narozeninám moc štěstí, hodně dobrých rolí a také nějakou pořádnou lásku.
-
happy bitrhday :)
30, takové krásné číslo :)..tak všechno nejlepší a hodně dalších výborných filmů a obsazení :) -
Kde?
Kde prosím vás aktuálně bydlí? -
-
Re: Kde?
Los Angeles, Kalifornie, USA
New York, New York, USA
Londýn, Velká Británie
Paříž, Francie atd.. atd.. atd.. *3*
-