Přejít na výpis diskuzí

Jake Gyllenhaal

OSOBNOST 31.12.2006 
274 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes

Tak dnes u Mariňáka!
  • přání

Všechno nejlepší k tvým narozkám Jaku
  • Princ z Persie

Tak včera jsem viděla Prince z Persie, je to taková hodně akční pohádka, Jakeovi to tam sluší, asi se při natáčení hodně namakal. V rozhovorech říkal, že skoro všechny kaskadérské kousky dělal sám. Níkdy jsem ho v podobné roli neviděla, ale zvládl to na jedničku. Jak píše phascal, je to opravdu výborný a všestranný herec, který zvládne každou roli. A navíc je opravdu moc hezký a má obrovské charisma. Už se těším, až vyjde DVD, určitě si ho koupím.
  • emo-anne

bRATŘI

tak už jsem si v neděli koupila dvd the brothers...už se těším až si to pustím, protože kino jsem prošvihla ... :)
    • Re: bRATŘI

Já už jsem ho viděla, je tam i upoutávka na Imaginarium. Film je moc pěkný, Jake tam podal úžasný výkon, zahrál to opravdu skvěle. Pouštěla jsem si ho i v originále, to je ještě lepší zážitek. V bonusech jsou dlouhé rozhovory - moc pěkné.
  • Patří do mého žebříčku oblíbených herců a myslím, že by u mne vyhrál první místo. Dle mého názoru je to jeden z nejlepších herců a baví mě koukat se na jeho filmy. Všechny jeho filmy mám ráda a velmi se na něj ráda podívám. Mám nejraději roli v Láska a jiné závislosti, kde si zahrál Jamieho a tam mu to moc slušelo, ale samozřejmě každá jeho filmová role je skvělá. Uznávám ho jako herce a těším se na další jeho filmy .. <3
    • seš fakt moc hezkej
  • Já bych ho nejradši sežrala je tak sexy!
  • jake

hmm,tak nevim s kym chodí,tohle psali v německym Bravu...JAKEÍČEK
  • ty vole...

ja to nechapu, jak muze byt nekdo tak krasnej... vcera sem byla na zkrocene hore a i kdyz tam hraje homosexuala, tak je tam tak strasne roztomilej, a ty jeho pohledy... boze... chci ho! nejkrasnejsi chlap proste!
  • Můj Jake

No holky abych pravdu řekla tak Jake se mi fakt moc líbí.Nevim jak někdo může říct že Brad Pitt je hezčí...no ani omylem...No nemám pravdu že je tenhle krasavec Jake nejhezčí,nejudělanější a prostě nej z herců na světě...??? *14* *14* *14*
  • natali.rose

he is super

on je prostě krásný...ty modrý tajemný oči a roztomolý úsměv *14* a navíc dobře hraje a byl to nej přítel Heatha Ledgera,proto je to taky můj 2. nej herec *4* hned po Heathovi *1*
    • mikes38

Re: he is super

OMGje vazne krasnej a nema chybku!! pry je bisexualet ale to neva :) a den pote uz sem videla vazne uzasnej film *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší