Přejít na výpis diskuzí

Jake Gyllenhaal

OSOBNOST 31.12.2006 
274 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hora

Klobouk dolů...viděla jsem Zkrocenou horu a to je teda mazec...takhle emotivní film...opravdu si zasloužil 3 oskary a ještě víc!
  • LaFí;í;í;í;í;í

bOže je tak nádhernej mOc se mi líbí film (zkrOcená hOra)je bOžskej prOč sOu tak hezcí kluci jenOm někde v prdeli?! Tady sOu samí ú=chyláci hnusní sOuhlasím s Ostatníma je k sežrání mňam........ *14* *14*
    • teddy-girl

Re: LaFí;í;í;í;í;í

jj je hezkej ale mě se víc líbí heath shodou okolností a mojí smůle, je to ten smutnější případ, ale film zkrocená hora je fakt super! *14* *14*
      • viapodia

Re: Re: LaFí;í;í;í;í;í

Souhlasím, pěkný chlap ale u me vítězí Heath. Mam ho rada a heath mel urcite taky kdyz je kmotrem jeho dcery.
  • Mě se děsně líbí v Prince of Persia, a v Den poté. ale je hezkej všuuuuuuuuuuuuuuude
  • b.e.t.u.l.i

Bubliňák

Skvelej herec... hlavne v bublinakoj :D to byl super film :)
    • heatcliff

Už k Heathovi patří!...

Já ho mám rád díky filmu Zkrocená hora-před tím jsem ho vůbec nemusel, ale ukázalo se, že je dobrej a talentovanej! Samozřejmě vítězí HEATH!!!!ale mám ho rád už kvůli tomu že to byl nejlepší kamrád Heatha,a také moc trpěl Heathovou smrtí!- Jaku pozdravuji tě,a snad už jsi ten smutek přechodil! *9*
      • Re: Už k Heathovi patří!...

Souhlasím s tebou, také mě Jake zaujal nejvíc ve filmu Zkrocená hora, kde se úplně překonal. A s Heathem si byli moc blízcí, náhodou jsem na you toube narazila na video „HEATH LEDGER – tribute video – OVER 1 MILLION HEARTS REACHED“. Na začátku je hlasový záznam, kde se Jake loučí s Heathem po jeho smrti. Je to moc dojemné, musel Heatha velmi milovat.
    • a.n.c.a.

Re: Bubliňák

chi.....kamos Heatha!!!
  • Happy Birthday *4*
  • Herci Jakeu Gyllenhaalovi preju jen to nejlepsi, Donnie Darko, Marinak a Princz z persie : Pisky nevimceho jsou jeho nejlepsimi filmy. Urcite radeji budu uznavat a mit radeji jakea /ktery alespon umi hrat/ nez nejaky herecky polena /Wahlberg, Steven Seagal a Van damme/
  • zuzanka666

October ski

dejte se do fanklubu Jakeho filmu October ski tam je totiž fakt best *14* ostatně jako všude *14* *14* *3* *15* *4* *1* *5* *9* I love you Jake *14*
  • jsem ten nejpravější jake a jsem mariňák a jsem herec
    • heej holQy nechte toho, Jake je jenom MůJ!! *16* *16* *16*
    • fakt??? týjo, já si píšu s Jakem!!! :OO *14* *14* *14*
      • na co si tu hrajete :* jedině já si písálkuju s jakýýýčkem :*
  • holQám nepatží :* od toho jsme tu mI klucíčcii :** mucqeeeeee
  • zuzanka666

Marinák

Budou ho dávat supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer *14*
    • Re: Marinák

Budou dávat Mariňáka? A kdy a na jakém programu???
      • zuzanka666

Re: Re: Marinák

v sobotu 31.10 asi na primě,po hlavním programu *14*
        • Re: Re: Re: Marinák

Moc děkuju. Budu se určitě dívat, Jake je můj velký oblíbenec. Už jsem sice Mariňáka viděla, měla jsem ho z půjčovny, ale už se na něj moc těším v TV.
          • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Marinák

Já jsem sice Marináka neviděla ale Jake je taky můj velkej oblíbenec.Je krásnej,milej a hraje v samých dobrých filmech

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší