Přejít na výpis diskuzí

Jake T. Austin

OSOBNOST 25.1.2009 
148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kesha

Re: Re: Mám jeho mob. číslo

Tak mi dej skype na selenu gomez,ja umim jaks takz anglycky takze bych si s ni mohla napsat....skype mi pošli na email : CoCaCoLa07@seznam.cz Díky moc.. *3*
  • kesha

Re: Mám jeho mob. číslo

Noneříkej a já mám číslo na Madonnu..!! *15* *15* *1*
  • kesha

Re: Re: Re: JAKE

Přesně ta DANA si vymýšlí že ted bydlí v new yorku..!!!Já mám mámu Paris Hilton tátu Michaela Jacksna sestru Selenu Gomez bratra Jou Jonase bratrance Kevina Jonase sestřenici Ke$hu.....To je co???To je něco jako to že seš ted v New Yorku....!!!!Úplná pitomost..!!! *15* *5* *16* *13* *9* *10* *10* *5* *16*
  • kesha

Łove You!

*14* *14* *14* Jake je stráááášně sladkej sme od sebe jen 1 rok..!!!!! I ♥ YOU!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jake

On je tak nádherny a zlaty páči sa mi na 1000000% on je proste super . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • adulu

j

on je tak hezkej *14*
  • bardo_indi.delly

Re: Mám jeho mob. číslo

Já ho mám taky mám i na Selenu ..klidně vám dám na všechny celebrity skype mě je jedno a oni vám to sami potvrdí!!Ale ten váš Jake Austin nemá skype předvádět se umíš vid ale co takhle to dokázat *3* *3* *14* *14* *4* *4*
  • selena-evicka

láska

Klidně bych snim randila sme rok od sebe Wow *14* *14* *14* *14* *14*
  • selena-evicka

Re: Re: JAKE

jestli vedle něj bydlíš tak moje ségra je Selena Gomez MOje máma Je angelina Joli táta Bred Pit setřenice Demi Lovato a teta Penelope a randim s Davidem Henrim
  • Re: Re: Mám jeho mob. číslo

Kdybys bydlela kousek od nej a vedela vse tak prece tel. cislo je bez problému ne? tady jde videt že lzes
  • Re: JAKE

No jasny a ja jsem Obama :D
  • Re: Re: Re: ♥

to neni pravda byla sem v americe v NEW YORKU a neviděla sem žádnýho hezkýho kluka
  • JAKE

JÁ SE MÁÁÁÁÁÁÁM PROTOŽE JÁ TED BIDLÍÍÍM V NEW YORK A MÁM TO KOUSEK OD NĚHO A EŠTĚ UMÍM ČESKY A ANGLICKYYYYYYYY *14* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *4* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *14* *14*
  • Re: klááásssnééééjjj

VŠAK ON NEBYDLEL V ČR ALE BYDLY TAM KDE BYDLYYYYYYYYY *13* *5*
  • Re: Mám jeho mob. číslo

DÁŠ MI NA NHO ČÍSLO *3* *15* *4* *5* *14* *14* *1* *1*
  • Re: jake t. austin

NO JA TO VÍM A S NIKÍM NECHODÍÍÍÍÍÍ *4*
  • Re: Mám jeho mob. číslo

Dáš mi jeho číslo pls? *9* *9*
    jestli mi ho das tak tady je muj e-mail kach.xdd@seznam.cz
    pls
    díky moc
  • popotka

jake t. austin

nevite jestli s nekym chodil *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jake.T Austin

Jsi fakt moc moc moc moc moc moc krasnej kluk sem do tebe strasne zamilovana......................... ........................... *14* *4* *14* *3* *3* *1* *1* *5*
  • mileykocka

jj dej mi jeho cislo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit