Přejít na výpis diskuzí

Jakub Chromeček

OSOBNOST 31.12.2006 
73 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • boze boze

odhaduju ze prumerny vek v teto diskuzi je 13 let
  • Ahoj Kubo

Ahoj Kubíku *14* mám tě moc ráda. Já vím že takoví články nečteš *9* Ale já tě mám strašně ráda. Kdyby sis náhodou tento článek přečetl tak mi prosím písni na e-mail *4* byla bych moc ráda
  • =)

Ahoj.. Jsi fakt dobrý herec.. Zajímalo by mě, jak se k tomu dostal?? aa.. V Horákových je to tvoje 1. role?? Fakt si nejsem jistá, jestli si to vůbec čteš, ale jestli jo, tak by bylo super, kdybys mi napsal třeba jenom nějakou web. stránku, kde bych to našla a tak.. I když asi na takové "ohlasy fanynek" nereaguješ.. no-uvidíme.. Zatímm
  • Nela

Ahoj!!!!!Kubo!!!!V Horákovejch Hraješ fakt skvěle!!!!A co jinak jak se máš????jÁ bych si s tebou ráda psala!!!!Protože tě zbožňuju!!!!Tak jestli by si chtěl i ty si se mnou psát!!!!Tak mi napiš!!!!Byla bych moc ráda a taky bych ti byla moc vděčná!!!!Kdyby si mi napsal jenom pár slov!!!!A nebo mi můžeš napsat vzkaz na chatu!!!!Jestli Chceš!!!!?Já na chat Chodím!!!!Dost Často!!!!Ale Skoro s nikým si tam nepíšu!!!!A RÁDA BYCH SI TAM PSALA PRÁVĚ S TEBOU!!!!nA 1000000% ODEPÍŠU NA COKOLI!!!! *14* *14* A takhle bych byla šťastná kdyby si mi napsal!!!! *15* No možná Víc!!!!No asi určitě!!!!A kdyby si mi nenapsal tak bych byla takhle naštvaná!!!! *5* A smutná eště víc!!!! Asi takhle!!!! *9* tAk napíčeš!????????????!!! *7* Nela
    • kuba

*4* mno ja neim!!!! *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *3* *13* *13* *13*
    • Re: Nela

ahoj neli no vis kdybich mel odepisovat kazde fanince tak se upicu nezlop se ale vazim si te ahoj
  • Ahoj

Ahojky Kubo, seš skvělej a mám tě hrozně moooc ráááda!!!!!!V Horákovejch si byl ouplně boží!!!!když budeš mít čas tak mi třeba napiš...papa:-****** *3*
  • Ahojky

ahojky Kubo!Ty krátký vlasy ti moooooocinky sluší,seš hezčí než dřív... *14* *14*
  • patrik

patrik je strašně srandovní a bláznivej :třeba když mu tekla z nosu krev a von se zhroutil *15* *1*
  • hgfg

dala jsem horákovi videa a tam máš upe všechny videa horáků *3*
  • kjn

dala jsem horákovi videa atam máš uplně všechny videa ale uplně všechny *3*
  • achjo

achjo,mě tak mrzý že jakub/tomáš musí mí rád zrovna markétu vždyt se kněmu ani nehodí ježiši.Eva je hezčí a taky se kněmu hodíjako vejce k vejci a ta jana gdes našla tu písničku kterou zpíval evě?to gdo amál se že spolu sotva přežijem.paaaaaaaaaa tome. eva+tomáš *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit