-
kubíííík
ahojky Jakube moc se mi libis a jsi uplne fajn kluk s jakubem pracharem ste super dvojka chtela bych te znat osobne myslis ze by to slo?kdyztak mi napis na e-mail pavca.mila@seznam.cz a dal bys mi svou adresu?ze bysme si psali??papapa Pavla *14* *3* *14* *4* -
...
Ahoji, kubo ! Já jen, že seš děsně podobnej jednomu mýmu kámošovi ! Ale úplně! Ta gestikulace, nos, oči, ústa... A taky se jmenuje Jakub ! a nejzajímavější na tom všem je, že chodí s jednou holkou, která má stejný přijímení jako ty. Tak to je síla. Větší náhodu jsem ještě nezažila, no nic.. měj se fajn *3* -
jen tak...
Pro Kubu: Omez to *5* *3* tvého sopránu by bylo škoda *1* Pořádně si užij léto!
Pro diskutující:Holky, trochu rozviřte vody. Kromě tady mistra *3* si na osobnostech.cz o dalších Horákových moc nepočtete... -
Tomáš
Tomáš je skvělej.s evou jsou tam nejlepší.Doufám že budou spolu. *14* *14* *4* *3* Bylo by to skvělí.Tomáš je super,krásnej a hodnej -
nazdárek
ahoj, chtěla bych se s tebou kamarádit. Prosímtě napiš mi děkuji Adéla *3* -
Ahojky!!!
Ahojky Kubo!Moc se mi líbíš v seriálu Horákovi, prosím napiš mi tvůj e-mail a adresu.Díky moc *1* *1* *1* *3* -
Pozdrav
Ahoj Kubo, Zdravíme tě všichni z Orlové. -
-
Pozdrav
Zdravím též. Jak se jinak máte ? Kub a
-
-
Hmmm...
Ahojky!!!prosím napiš mi svoji adresu a e-mail.moc díky!!!Odepiš!!! -
hmm
moc me mrzi ze Tomas ma rad Marketu a ne Evu! *9* -
-
Re: hmm
Jo to mě taky a moc.ale ještě není všecko stracený. *14* Myslím že spolu bodou *14* *3*
-
-
=)
Ahojky Kubo *14* jak se máš..? Odepiš mi prosím na můj meil .. *14* Děkuji .. :) -
-
Re: =)
Ahojky...kdyby měl takhle odepisovat každý fanince,tak se asi brzo zcvokne,nemyslíš..? *1* *1* Já ho ma taky ráda,ale taky trochu přemejšlim!! *1* *1* *15*
-