-
Ahoj Kubo, muzu se jen zeptat v jakych divadelnich hrach hraješ moc ráda bychse zasla podívat. Díky tvá fanynka.. Mimochodem pořád koukám na Horákovi.. Je to úúúúžasnej seriál miluju ho.. *4* *4* *4*
-
Ahoj Kubo ty jsi úplně nejlepší je škoda že nehraješ v TV byl by z tebe ten nej herec ♥♥♥ s krátkýma vlasama jsi úplně k sežrání ♥♥♥
-
ahoj kubo!jsi skvely herec a jsi taky mocinky pekny. *3* s tema kratkyma vlasama ti to slusi vic!!!!a kdyz uz jsme u toho tak mas moc sexy hlas.s hankou vagnerovou-evou jste se k sobe hodili!!a muzu rict ze hodne holkam se faktlibis.
-
Re: o Bóže
Mimochodem ty chytrá, jmenuje se JAKUB, když už jsme u těch hrubek *4* *13* -
Jakub
Kubo,seš vážne moc dobrej herec mám tě moc ráda Horákovi jsou nejlepší seriál <3.=)
Lucka. *4* -
Re: Si super
Jo no...to by bylo upe hodně super..:) -
o Bóže
Čaute. Ty jofky, tohle by měli zakázat. Takový blbosti typu: "napiš, mám tě ráda, budu smutná, když nenapíšeš." Takhle vám nenapíše ani kluk s downovým syndromem a to nemluvím o těch hrubkách!!! Si tím dělátě pěknou reklamu!!! Buranky z vesnice, za kterýma se neohlídne ani kráva, si chtějí psát s absolventem konzervatoře! Chudák Tomáš, vážně. Drž se nad těmahle trubkama...pp -
Si super
Ahojky Kubo, musím říct že Horákovi je super seriál!!A s těma kratšíma vlasama, vypadáš senzačně!Prosím tě, je pravda, že se natáčí nové díly?Odepiš prosím, myslím si, že by bylo hodně lidí šťastných jestli to bude pokračovat!:) -
Re: =)
Ahojky...kdyby měl takhle odepisovat každý fanince,tak se asi brzo zcvokne,nemyslíš..? *1* *1* Já ho ma taky ráda,ale taky trochu přemejšlim!! *1* *1* *15* -
Anička
Velká gratulace k malé Aničce.Moc se mi líbí seriál HORÁKOVI.Přeji ti hodně štěstí do života hlavńě s přítelkyní. *1* :-) -
pochvala
Ahojky Kubo,taky moc gratuluji k Aničce.Sledovala jsem také seriál Horákovi,opravdu se Vám povedl.Byla to sranda.Hrál si tam skvěle.Kde ještě můžeme vidět takovýho skvělýho herce.V jakým divadle apod.?Díky za odpověď Věrka -
Re: Re: Anička
A není tvojí přítelkyni náhodou 37 let..a jestli jo nevadí ti že je starší?! Ale jinak ti to opravdu moc ze srdce přeju..ikdyž se mi líbíš a jsi s někým jiným *9* *14* -
Re: ahojky kubo
Dávají je odedneška každou neděli... *4* -
Re: Anička
On má dítě? -
Anička
Děkuji za gratulaci. Jakub -
Anička
Jakube, velká GRATULACE k malé Aničce *4* -
ahojky kubo
ahoj kubo ses moc hezkej kluk a moc se mi libis.Chtela sem se te zeptat jestli vis kdy zas budou v telce davat horakovi??????jestli jo tak mi prosim napis na muj E-mail byla bych ti moc vdecna.tak pa *5* *14* *14* *4* *3* *3* *1* *4* -
kuba
*4* mno ja neim!!!! *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *3* *13* *13* *13* -
Re: Nela
ahoj neli no vis kdybich mel odepisovat kazde fanince tak se upicu nezlop se ale vazim si te ahoj -
boze boze
odhaduju ze prumerny vek v teto diskuzi je 13 let