Přejít na výpis diskuzí

Jakub Chromeček

OSOBNOST 31.12.2006 
73 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Kubo

Ahoj Kubíku *14* mám tě moc ráda. Já vím že takoví články nečteš *9* Ale já tě mám strašně ráda. Kdyby sis náhodou tento článek přečetl tak mi prosím písni na e-mail *4* byla bych moc ráda
  • =)

Ahoj.. Jsi fakt dobrý herec.. Zajímalo by mě, jak se k tomu dostal?? aa.. V Horákových je to tvoje 1. role?? Fakt si nejsem jistá, jestli si to vůbec čteš, ale jestli jo, tak by bylo super, kdybys mi napsal třeba jenom nějakou web. stránku, kde bych to našla a tak.. I když asi na takové "ohlasy fanynek" nereaguješ.. no-uvidíme.. Zatímm
  • Nela

Ahoj!!!!!Kubo!!!!V Horákovejch Hraješ fakt skvěle!!!!A co jinak jak se máš????jÁ bych si s tebou ráda psala!!!!Protože tě zbožňuju!!!!Tak jestli by si chtěl i ty si se mnou psát!!!!Tak mi napiš!!!!Byla bych moc ráda a taky bych ti byla moc vděčná!!!!Kdyby si mi napsal jenom pár slov!!!!A nebo mi můžeš napsat vzkaz na chatu!!!!Jestli Chceš!!!!?Já na chat Chodím!!!!Dost Často!!!!Ale Skoro s nikým si tam nepíšu!!!!A RÁDA BYCH SI TAM PSALA PRÁVĚ S TEBOU!!!!nA 1000000% ODEPÍŠU NA COKOLI!!!! *14* *14* A takhle bych byla šťastná kdyby si mi napsal!!!! *15* No možná Víc!!!!No asi určitě!!!!A kdyby si mi nenapsal tak bych byla takhle naštvaná!!!! *5* A smutná eště víc!!!! Asi takhle!!!! *9* tAk napíčeš!????????????!!! *7* Nela
  • Ahoj

Ahojky Kubo, seš skvělej a mám tě hrozně moooc ráááda!!!!!!V Horákovejch si byl ouplně boží!!!!když budeš mít čas tak mi třeba napiš...papa:-****** *3*
  • Ahojky

ahojky Kubo!Ty krátký vlasy ti moooooocinky sluší,seš hezčí než dřív... *14* *14*
  • patrik

patrik je strašně srandovní a bláznivej :třeba když mu tekla z nosu krev a von se zhroutil *15* *1*
  • hgfg

dala jsem horákovi videa a tam máš upe všechny videa horáků *3*
  • kjn

dala jsem horákovi videa atam máš uplně všechny videa ale uplně všechny *3*
  • achjo

achjo,mě tak mrzý že jakub/tomáš musí mí rád zrovna markétu vždyt se kněmu ani nehodí ježiši.Eva je hezčí a taky se kněmu hodíjako vejce k vejci a ta jana gdes našla tu písničku kterou zpíval evě?to gdo amál se že spolu sotva přežijem.paaaaaaaaaa tome. eva+tomáš *14*
  • hnjj

eva a tomáš patří ksobě,eva atomáš patří k sobě a gdo sito mislí semnou tak at na píše eva +tomáš *3* *14* tohle složils pro hanku vagnerovou/evu.ale nejvíc semi líbilo jak hnka přišla vopilá škoda že to neudělali tak abi si kní lehl dopostele atohle složil haně./kdo smál se že spolu sotva přežijem víc než pár týdnů,smůlu má,dnes mužem besteba říct říct mu kde si dál život náš,tempem nocí a dnů,jak jde čas mění tvář vdomě pro sedm snů,dva + pět statečných to vzládnem,oštěstí tvé pere se jak to de,gde si dal život náš? tempem nocí a dnů,jak de čas mění tvář v domě pro sedm snů,dva plus pět statečných to vzládnem oštěstí tvé pere se jak to de. *14*
  • eva a tomáš

ahoj tome moc se mi libíš v serijálu horákovi ale škoda že nechodíš naživo s evou a jestli ju miluješ tak kdibych bila tebou bojovala bich oni protože vi se ksobě hodíte jako párek v rohlíku a na markétu se vikašli ale eva je hezčí avíc se ktobě hodí *1* *14* *3*
  • Tomško

Ahojte Tomáš je super herec a aje pekny *14* ........ *3* *14* mam ho rada a neviete kolko ma rokov??? Tomi ak si to precitas tak mi napis na E-mail ale to pochibujem ze si toto prečitaš *9* tak AHOJ *14*
  • nee ;((

Kubíík je zadaneeej *9* ooo, to neeee !!! Pláčuuu...
    Kecáám *1* ... No a co, tak je zadanej.. To je jasný, takej fešnej kluk.. Já mám stejně jednoho radši a ten je reálnej a néé, jako tady ten, filmovej.. *3*
  • Ahoj...

Kubo jseš super herec,moc se mi líbíš jak hraješ Tomáše v Horácich...jen tak dál Kubo *4*
  • Kubíík!!!

Ahojky Kubo!! seš fakt super a ráda bych chtěla bejt s tebou kámoška,myslíš že by to bylo možný?? Strašně se mi líbíš!!Prosím napiš mi na můj mail MifiPifi@seznam.cz. díky mociinky moc. měj se krásně!! papa *14* *3* *14*
  • heh..

noo, asi máš pravdu, že... Ale chce to klídek a je na každým, ať si tu píše co chce... ale úplně souhlasím s tím, že je trochu dětinský a směšný, když někdo tady píše, ať se vám ozve.. to je totiž dost nepravděpodobný.. Ale jako.. fakt, nic proti, ale ať si tu každej píše co chce, tobě to neublíží, ne ? *3*
  • ....

OmG..!! Nechápu o co se tu jako snažíte těma svýma řečičkama..Beztak ani neví že se tedy vede nějáká diskuze a to psát tu ať se vám ozve a že s ním chcete kamarádit je teda fakt směšné a dětintské.. Pěknej sice je, to uznávám ale pletete si jeho, s osobou kterou jen hraje!!! Tak si to trochu uvědomte.. :)
  • neudržela jsem se... jsem musela napsat... zase :))

*4* ahoj, líbíš se mi *4* Jsi přitažlivej a booože, ta gestikulaceee... !! Už se těším na dnešní díl, zas tam zazáříš *4* ... A ještě jedna náhoda jak bláázen. Jana Bernášková - ex přítelkyně mýho učitele v hudebce..
  • ....

Ahoj Jakube (Kubo) já jsem se tě chtěla zeptat jak se jmenovala ta písnička kterou si zpíval asi ve 25. díle (byl jsi tam se svou seriálovou nevlastní sestrou Evou).Pár slov tý písničky : ,,kdo smál se že spolu sotva přežijem víc než pár týdnů". Tak když se ti bude chtít odepiš na můj mail.A rovnou mi kdyžtak napiš jestli bych se tě mohla někdy na něc zeptat nebo ti napsat jen tak.Ahoj *4* *15*
  • kubíííík

ahojky Jakube moc se mi libis a jsi uplne fajn kluk s jakubem pracharem ste super dvojka chtela bych te znat osobne myslis ze by to slo?kdyztak mi napis na e-mail pavca.mila@seznam.cz a dal bys mi svou adresu?ze bysme si psali??papapa Pavla *14* *3* *14* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit