Přejít na výpis diskuzí

James Blunt

OSOBNOST 31.12.2006 
215 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro \"Janina\"

To já taky, a nejlépe s ním *14* *14*
  • James je suprovej !

...při jeho zpěvu mám chuť se milovat ...
  • mnam

BLUNT JE SUPER *14* *14*
  • James..

zdravim vsechny :-) Chtela jsem jen prihodit muj nazor na Jamese, takze myslim, ze je naprosto...uzasny..a rozhodne mi alespon ve svete hudby nekdo takovy chybel.Doufam, ze dorazi k nam...preju mu hodne stesti *14*
  • datum narození

Hele lidi, nevíte kdy se opravdu James narodil? Někde je 22.2.1974 někde 1977 tak fakt nevím. Jinak mrkněte na www.jamesblunt.name myslím že tam budou uspokojeny vaše vášně po JB .*3*
  • Pro gabu

O.K,Uklidni se,nekřič!!! Lehce v klidu,v pohodě..! *1* *15* *14* *1*
  • no paní se nám pěkně nasrala!!!!!!!!!!!!takže pokolikáté snad už po 6.na těchto stránkách...prej tě James nezajímá ale já asi ano...baví tě ty výměny názorů co...a máš pravdu jěště si hraju na písečku s malýma děckama!ale svojema....a nebyla jsem žídná vygumovaní fanynka...je to jen po dlouhé době zpěvák ,který umí takže když si myslíš opak tak piš na stránky Seidlové já ti ji taky nehaním!!!!!!!!!!!!!!!
  • S tebou chtěl,taky člověk slušně...
  • Blunt není PAN zpěvák a nekřič,ještě se vyřveš hlasivky!!!Ty,náno,vždyť si sama chtěla vědět,proč jsem zamířila na Bluntovi stránky,tak jsem ti to napsala,ty huso.Kolik ti je,ty fanynko?Asi si ještě hraješ na písečku s malejma frackama,ale sorry,já zapoměla,že malejm faganům moc nenadávám!Za rok,co,rok po Bluntovi neštěkne pes,schválně si za rok popovídáme!!!A Pan zpěvák to není,nic pořádnýho nedokázal a ty seš jeho Paní vygumovaná!!! *15* *8* *15*
  • lavazza

no divej,je zajímavý že píšeš že jsi na tyto stránky zabloudila náhodou a přitom jsi sem psala už 4krát své debilní názory,piš si je bud tak hodná na stránky Seidlové tady na to nejsme zvědaví...asi ti to dělá dobře nasírat nás tu,co!!!James Blunt je PAN zpěvák a ty jsi pouze PANÍ vygumovaná...člověk s tebou chtěl slušně ale ty bohužel tyto stránky jen tak neopustíš....
  • james blunt

james je fakt frajer ty jeho pisnicky jsou uplne bozsky uz je mam dokonce i v telefonu a v pocitaci tak to vidite jak nas voblb
  • Lavazza

KDYŽ HO NEMÁŠ RÁDA TAK PROČ SEM VUBEC HLEDÍŠ PRÝ SI HLEDALA BÁRU TAK PROČ SI VLEZLA SEM!?VŠECHNY CO DOSTAL SI ZASLOUŽÍ TAK BUD ZTICHA! P.S.NECHTELA BY SI ZACIT CHODIT NA JINY STRANKY?!O VSECH TADY PISES JAK SOU BLBY A JAKA SI TY?!SES UPLNA NULA NEUMIS NIC JINEHO NEZ NADAVAT A POMLOUVAT PRITOM TO SOU LIDI KTERY NECO DOKAZALI TAK NEZAVID SES TRAPNA!!!!!!!!!!!!!!!!! *13*
  • Pro gabu

Bára je super a umí hrát,Blunt neumí ani pořádně zpívat,až otevřete oči a nastražíte uši,tak zjistíte,že Blunt se za zpěváka jen vydává!!! *1*
  • studium v Brně

Studoval na jedné z brněnských univerzit :)
  • nevím proč píšeš že neumí zpívat..asi nemáš hudební sluch...
  • no však v poho...a co Bára ..dobrá? :-)
  • Nevyhledávala jsem tyto stránky úmyslněně,jen tak přejíždím od Báry Seidlové a narazím na Blunta.A proč bych nemohla vyjádřít svůj názor???
  • Lavazzo když se ti nelíbí tak proč hledíš na jeho stránky... ...........já taky myslela že jsem jediná komu se líbí ale už jsem nakazila půl okolí....ty ceny co zatím posbíral dostal oprávněně!!!!!!!!!!!!
  • neumí zpívat,ani není hezkej,tak co!
  • Myslela sem že su skoro jediná které se tenhle vážně povedenej chlap líbí ale jak to tu tak čtu tak je to uplnej opak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit