Přejít na výpis diskuzí

James Blunt

OSOBNOST 31.12.2006 
215 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prodám dva lístky na koncert Jamese Blunta n a Live at the Prague castle, 18.7. 2006 od 19:00, původní cena lístků je 550Kč/ks, já vám ho prodám za 450Kč. Dost to spěchá. Jsem z Pardubic. tel: 774 073 311
  • James je třída! Nechápu jak ho někdo nemůže mít rád! Je to zlatíčko a jeho písničky jsou z duše.... A k tomu je pěkný *14*
  • James je ten nej zpěvák na světě!!! *14* *14*
  • pojdte vsichni na koncert do prahy, to jamesovi nemuzeme udelat *13* zbyva jeste hodne listku. a na Hrade to bude desna romantika *3*
  • Nemusím... *7*
  • Je Nej!! *4* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *1*
  • J.B.

James Bluntík je neeeeeeeeeeeej *14* *14*
  • *14* *14* *14* On dokaže vejit ti do duse a postavit te na nohy!!Je to mazlik
  • James Blunt

Co se Jamese týče,jsem hodně náročná hudební posluchačka a přiznám se,že song your beautiful mě zprvu docela lezl na nervy...když jsem si však poslechla další,zjistila si o něm (jako osobnosti) víc a došlo mi,že není z těch co jím jde jen o prkna a reflektory,ale snaží se svojí muzikou něco říct a jejím prostřednictvím ze sebe dostat své pocity a hlavně si to vše co zpívá opravdu myslí vážně,zabodoval!!!Získal si mě jak nejvíc jen mohl a přeji jen to nej,lásku a lidi,kteří ho dokáží ocenit, protože i on si musel najít své místo na světle a med to rozhodně nebyl.Jak chlapům nevěřím,tak u něj bych problém neviděla *14* Přeji příjemný poslech *3*
  • James v Praze

*3* Tak jsme se konečně dočkali, James vystoupí v Praze 18.7.2006 *3* koukněte sem http://show.idnes.cz/pisnickar-james-blunt-zah raje-na-hrade-dx8-/show_tipy.asp?c=A060420_183801_ show_tipy_kot *4* Nevím jak vy, ale já už mám vstupenky v kapse *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší