-
James Blunt
Je krásnej romantik a nádherně zpívá.Co si přát víc? *14* *4* -
James
Já tedy nevím,co pro vás znamená malá holka(jsem 1993),ale mě se jen tak něco nelíbí..... a musím říct,že James je prostě moc nadaný a perspektivní mladý zpěvák!!! Mám ho ráda,avšak hlavně kvůli zpěvu.... -
James Blunt
Musím se ozvat,pro ty co tu vykřikují,že se James líbí jen malým holkám.Mě se líbí taky.On opravdu moc umí.Je to dokonalá hudba a skvěle se při tom miluje.Přeju lásku všem lidem.Jo a jsem ročník 1965. -
-
Re: James Blunt
tak to budeš asi pěkně stara *15* *1* *15* *4* *1* *4* *9* *5*
-
-
šííííííííííííííííLííím *14* *1*
-
www.hituparada.cz
Hlasování mj. pro písničku Wiseman na hitparádě Hitůparáda - http://hituparada.cz -
něco víc o Jamesovi
A co tahle si přečíst něco víc o Jamesovi v češtině na www.jamesblunt.name já teda osobně tam nacházím pořád něco nového *3* Fakt doporučuju všem. James je prostě nej *4* -
nádhera *3*
-
:-))
I když si spíš holduju tvrdší muzice a "popík" nepatří zrovna k mým dvakrát poslouchaným hudebním stylům, tak sevám , fanouškové Jamese Blunta, musím svěřit, že mě jeho cédéčko, které mi půjčila kamarádka opravdu nadchlo *4* . Má neobyčejný hlas, který se strašně hezky poslouchá a obě jsme se zhodly, že si nás nejvíc získal písničkou Tears and rain (Slzy a déšť).Ta je opravdu nádherná *14* *1* .Ta se teda těším do budoucna na další jeho hudební výtvory *3* !!! -
James Blunt
Má pkné písni ky a zajímavý hlas *3* -
James
skvela pohodovka *15*