-
JJ v cestine jeste porad to hledam ale nemuzu to nsjit :DD ale porad to zkousim na ruznych strankach ...tak newm :/// jeste se muzu podivat do historie pokud to nikdo nesmazal...:DD *14* *14* *14* *14*
-
Mi máme Nick na setoboxu nebo jak se tomu říká :DDD nicméně jednou jsem se na jejich seriály koukala na netu a byli v češtině zkusím je najít a vložit sem odkaz ale nic neslibuju *3* *14* *4* *1*
-
-
V češtině?? :D To já je hledám už strašně dlouho po netu a furt žádné výsledky :D to my máme kabelovku :D takže tam ani blbý DC nemáme no :D
-
-
JJJ Jsou úžasníí..no fáákt...já se na ně dívám na Nicku a dávaj je tam každej den :)) jsou božííííí :))
*14* *14* *14* *14* -
-
tak to je super :) já bohužel nick nemám :) ale znám seriál v ájině :)) ♥ je nejvíc super :)
-
-
hej já sem si nahrála jeden díl BTR na mobil ale má to blbou grafiku :/// jinak to je celkem v poho teďka maj nějaký speciálky takže to dávaj každej den od 13:20 jenom ve všední dny jeden díl a jinak v sobotu a v neděli de díly jeden od 16:20 a ted druhej od 20:30 :) :)**
-
-
**dva
-
-
slyšeli ste od nich ten new song Music Sounds Better With U je fakt úžasneeeeeeeeeeeeeej *14* *14* *14* *14*
-
-
jojo je úžasnééj :)) a celé jejich nové album Elevate :)
-
-
PŘIDEJTE SE PROSÍM DO FANCLUBU BTR CZECH NA FACEBOOKU!!! tu-http://www.facebook.com/groups/266977629997945/
je to teda spíš fanclub mého blogu.. :) ale i tak chci zjistit, kolik fanoušků kluci u nás mají :))) -
*14* soU BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍ *14*
-
-
jojo jsou :) dyštak navštiv můj blog big-time-rush.blog.cz jsou tam každý den novinky o nich :))
díky
-
-
BTR
BTR jsou skvělý akorát nemůžu sehnat ty seriály :((( *8* ale já si je najdu *15* jiank super klucíííííí :* :) ;) -
-
Re: BTR
já mám celou první řadu a 11 dílů z druhé řady.. tento seriál je zaítm teda česky :D
tak kdyby si chtěla, tak napiš :) -
-
Ahojky, mohl by mi uzivatel Luci poslat taky prvni radu??? Moc dekuju Tady je moje mailova adresa: kamca.maruskova@seznam.cz Moc dekuju
-
koukala sem na tvuj blog a nic sem tam nenasla mohla bys mi to taky poslat na mail muj email je alexandra.spaca@seznam.cz předem díky *1*
-
-
já na ten blog chodím :) ale teď mám o nich blog big-time-rush.blog.cz :) já to stahuju ze stránky fenopy.eu tam si normálně zadáš Big time rush a dáš si "tv shows" a tam máš všechny díly :) akorát jsou teda v ájině :)
PS: musíš mít stáhlý torrent :)
dyštak napiš na blog :)) -
-
no ale je problem ze to davaji jenom v nedeli 1dil a rikaj ze to davaj kazdy den *9* je to škoda *3*
-
je tam nemuzu najit
-
-
V češtině to zatím nikde není. Sice to dávají na našem nicku, ale nikdo to nenahrává. Třeba to někdy vyjde na dvd :))
http://fenopy.eu/search/big+time+rush.html?cat=78 /// tu to je z toho fenopy.eu :) je to teda anglicky :) ale de jim celkem dobře rozumnět :))
-
-
a nejdou nějak jinak stáhnout v češtině????
-
-
-
jéé by la by si tak hodna a poslala by si mi je taky pls, nebo nejaky odkaz to je fuk. ja je nemuzu nikde najit. Muj email je werca77@seznam.cz diky *1* *14*
-
Re: Re: BTR
ááá xD kde si vzala celou řadu? :DD pošleš prosím :) *14* *15* -
-
Re: Re: Re: BTR
Jasné, a máš blog nebo něco? :)
já mám blog thlafee.blog.cz :) tak mi tam dyštak napiš :) -
-
HOlky ! Jááá ich žeru i já chci tu ťadu prosím ! POslala bys mi to na tenhle email : dominika.trofimenkova@gmail.com
?
*14*
-
-
-
-
-
...
nádherný chlap :) jinak BTR sou užasníííí -
-
Re: ...
sou nejlepčatější :D *14* *14* *14*