Přejít na výpis diskuzí

James Maslow

OSOBNOST 9.11.2010 
186 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LRENK: Ty beztak nevíš ani co to slovo sobec znamená :/ Pokud mu nepřestaneš nadávat, tak tě normálně nahlásím adminovi!!!!TOHLE JE FANOUŠKOVSKÁ STRÁNKA, NE ANTI!!!!
  • Justin Bieber na Jamese nemá .James má mnohem hesčí hlas než Justin
  • I love James *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jo a ještě něco ji si o něm chcete psát negativně věci tak se radši koukněte na you tube protože tam jsem vyděla jak se hezky chová k malé postižené holce než to jíní by se zachovali povrchně tak že bych radši držela hubu s tím že je takoví a takoví
    • chci se všem omluvit za to so jsem tu psala pochopila jsem že je james v big time rush tak trochu trdlo ale v písni nevím jaké zpíval nádherně fakt se všem moc omlouvám *13* *13* *13* *13*
  • BTR

BTR jsou skvělý akorát nemůžu sehnat ty seriály :((( *8* ale já si je najdu *15* jiank super klucíííííí :* :) ;)
    • Re: BTR

já mám celou první řadu a 11 dílů z druhé řady.. tento seriál je zaítm teda česky :D
      tak kdyby si chtěla, tak napiš :)
      • Ahojky, mohl by mi uzivatel Luci poslat taky prvni radu??? Moc dekuju Tady je moje mailova adresa: kamca.maruskova@seznam.cz Moc dekuju
      • koukala sem na tvuj blog a nic sem tam nenasla mohla bys mi to taky poslat na mail muj email je alexandra.spaca@seznam.cz předem díky *1*
        • já na ten blog chodím :) ale teď mám o nich blog big-time-rush.blog.cz :) já to stahuju ze stránky fenopy.eu tam si normálně zadáš Big time rush a dáš si "tv shows" a tam máš všechny díly :) akorát jsou teda v ájině :)
          PS: musíš mít stáhlý torrent :)
          dyštak napiš na blog :))
          • no ale je problem ze to davaji jenom v nedeli 1dil a rikaj ze to davaj kazdy den *9* je to škoda *3*
          • je tam nemuzu najit
            • V češtině to zatím nikde není. Sice to dávají na našem nicku, ale nikdo to nenahrává. Třeba to někdy vyjde na dvd :))
              http://fenopy.eu/search/big+time+rush.html?cat=78 /// tu to je z toho fenopy.eu :) je to teda anglicky :) ale de jim celkem dobře rozumnět :))
          • a nejdou nějak jinak stáhnout v češtině????
      • jéé by la by si tak hodna a poslala by si mi je taky pls, nebo nejaky odkaz to je fuk. ja je nemuzu nikde najit. Muj email je werca77@seznam.cz diky *1* *14*
      • Re: Re: BTR

ááá xD kde si vzala celou řadu? :DD pošleš prosím :) *14* *15*
        • Re: Re: Re: BTR

Jasné, a máš blog nebo něco? :)
          já mám blog thlafee.blog.cz :) tak mi tam dyštak napiš :)
          • HOlky ! Jááá ich žeru i já chci tu ťadu prosím ! POslala bys mi to na tenhle email : dominika.trofimenkova@gmail.com
            ?
            *14*
  • James je nej nej zpěvák. je moc hezký. V seriálu je trišku za hezounka a blbečka, ale podle mě je ve skutečnosti úplně jiný. A čekám kdy konečně vidá písničku s Victorii Justin. Let it go. Moc se na ní těšim. PS: Victoria a Jamesovi by to spolu slušelo. <3
    • btrjames
      Slušelo by mu tu s Victorii Justice a i s Bridgit Mendler? Asi jo.
    • Tak stim souhlasim
    • jsi moc ksný jsi ten nejhezčí kluk z BTR!! mám tě moc ráda si srandovní v serilu BTR mám tě rada a snad si ty komentáře od nás holek čteš papap vanesa danielová *14*
  • mám ráda Jamesa a hlavně jeho zpěv.I LOVA JAMES AND I LOVE BIG TIME RUSH *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • všechno nejlepšíííí má lásko :* :* :* *14* *14* *14*
  • áááááááááááááá i love you james maslow *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • misa789
    je nejkráásnější zpěvákk a umí krásně zpívat :**** miluju ho mooooc !!!! !!!!! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit