Přejít na výpis diskuzí

James Maslow

OSOBNOST 9.11.2010 
186 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • James si velmi hezky. Mam te rada. Videla som ta v ICarly. Ale najviac sa mi pačil serial Bik Time Rush. Moja oblubena čast je ked Jo odyšla. A moja oblubena bola aj posledna ked si sa pobozkal s Luci. Ahoj
  • Milovat ho je malo :-* kéžby přijely do ČR
  • víš že jsi strašně trapná . S tebou by žádný z BTR nešukal ani neprcal . Ode mně máš krásnou přezdívku FUJELEM
    • ehm....trapný je ten kdo si lajkuje sám svoje komentáře mno kluci z BTR by radši to dělali radši mno se všema než s tebou ty UŽVANĚNÁ NÁNO
      • Promiň nemám brýle moment , ...... jo že jsi užvaněná nána :D to vím už od začátku
  • HollyValkova
    Hrozně miluji Jamese. *14* *14* *14* *14*
    • jáá taky :* *14*
  • Kdo si myslí, že by mu to slušelo s Viktorii Justice, napište to sem. PS: Happy Birthay
  • JJJ Jsou úžasníí..no fáákt...já se na ně dívám na Nicku a dávaj je tam každej den :)) jsou božííííí :))
    *14* *14* *14* *14*
    • tak to je super :) já bohužel nick nemám :) ale znám seriál v ájině :)) ♥ je nejvíc super :)
  • promin to mě napsala mara promin *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *14* *14* *14* *14* *5*
  • James je proste super ma rad kolace a bitky s carlosom mam ho celkom rad *14*
  • Vše nejlepší k narozkám *3*
  • Mne sa jamesovi pacia oci a skveliiiii spev :-*:-*:-*:-*:-*:-*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit