-
James je dobrý zpěvák. z celé skupiny je asi nejlepší.a líbí se mi jeho hlas,a vejšky.
-
ahoj lásko promin za to v ty postely ale ja za to nemuzu ze tam vlitl tvuj kamos a jsem byla naha vis tak promin tak si to zopakujem ale tentokrat v liznici jo tak čau tvoje nej holka moje tel. čislo je 730914246 a kdyby neco tak my je 24 let kdyby jsto chtel delat
-
podla mna bola naj čast ked si poboskal luci. *14* *14*
Bolo to strašne pekné, hodíte sa k sebe. -
James hezký dobrý spievák a herec dobře tancuješ:)
-
-
Je proste heskej *14*
-
-
Největší Ňuňan♥:3 On je dokonalost, co si jen tak chodí po světě!♥Má ten nejůžasnější hlas, vždy když ho slyším tak se mi rozklepe srdce..ááá:33 A Big Time Rush je ta nejužasnější skupina ever!! BTR= Best band ever♥
The awsome guys♥
Rusher forever♥ -
Chcete si zkusit kolik toho víte o BTR?? :) tak u mě na blogu je kvíz :) : http://big-time-rush.blog.cz/1209/kviz-o-big-time-rush
-
Nikdy nepochopim lidi který jsou namyšlený a myslej si o sobě bův ví co nejsou ale přitom jim schází sebevědomí nemaj žádný kámoše a tak si svůj vztek vybíjej na netu u komentů k fanklubům !
-
Já zbožňuju BTR,a hlavně Jamese.Chtěla bych aby měli taky ňákej konzert v Čr. *6* *14*
-
-
tak to je super :) snad se nám to někdy povede je dostat k nám do ČR :))
-
-
a chcela bi som zapriat Jamesovi km narodkam ale viem ze ich mal davno ale prajem mu všetko NAJLEPŠIE. *14* *14* *14* *4* *4* *3* *3* *15* *15* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *14* *14* *14* *14*
-
He is Pure Perfecrion:3♥