-
všn
Vše nejky, jsi borec...happy birthday
Skih *4* -
proč zrovna oni??
ach jo proč musí zrovna Fred umřít a George přijít o ucho??? *9* už při tý scéně jak Georgovi krvácí ucho mi bylo hodně smutno... tk nevím jak vydržim smrt Freda... =( -
-
Re: proč zrovna oni??
Jako vlastně včera sem na tom byla a když sem viděla jak tam fred leží tak mi bylo smutno :(( a to i s tím uchem -
jak fred umřel? *7* *9* -
-
Re: Re: proč zrovna oni??
zabije ho výbuch nebo tak nějak *9* =( -
-
Re: Re: Re: proč zrovna oni??
Spadne na něj zeď, když se bude usmívat *9*
-
-
-
prosím váa můžete mi říct jak fred umře? *7*
-
-
vzhled
já je nerozeznám vy je dokážete rozeznat???
*1* *15* -
-
Áno =) =Đ..ale chtělo to cvik *1*
-
Re: vzhled
jj.je to docela lechké oliver vypadá ohodně ....no ohodně ne ale vapadá starší než james *14* -
-
Re: Re: vzhled
no ale někdy vypadají úplné stejné *15* *15* ale už je trochu rozeznám *4* -
-
Re: Re: Re: vzhled
no ve filmu jo ale inak je to lehké
-
-
-
Re: vzhled
to je ale otazka *1* nikdo je nedokaze rozeznat *1* *1* ani pani Weasleyová *1*
-
-
narozeniny
Všechno nej k anrozeninám =* *14* -
profilova fotka
james vypada na tyhle profilovy fotce jako kluk kteryho jsem milovala silene moc ale uz vysel zakladku a je na jiny skole je na ty skole na kterou ja pujdu za 2 roky jsou si strasne podobni -
Phelpsovi
muluju Olivera i Jamese.....jsou tak skvělí herci a stejně je od sebe nerozeznáte ani ve filmu když maj společou scénu... *14* -
-
Tak jsem asi zvláštní,a el já to dokážu xP :D
-
-
Snape je dobrák...
žádný kecy celou dobu slouží Brumbálovi a na jeho příkaz ho zabije tkže je s Harrym.....když jste nečetli knížku tak do toho nerejpejte!!!stejně nejlepší herci z Harryho Pottera jsou sourozenci Phepsovi(Fred a George)!!!§§ *14* ty miluju!!! -
2.fotka
lidičky ale vždyt ta druhá fotka ve fotoalbu kde má bejt takzvaně James je Olivera -
-
Re: 2.fotka
Díky :)) -
-
narozky
hodně stěsti a zdraví přeju jamesu a oliverovi *14* *4*
-
-
Re: 2.fotka
že jo....typickej oliver!!*1*teda kdo mezi nima nevidí rozdíl?? *7* -
-
Re: Re: 2.fotka
ahoj ja se chtěla zeptat jestli nevíte kdo je kdo na tý fotce jak sou dvojčata v těck kabátech...pls -
-
Re: Re: Re: 2.fotka
Ahojky,ten v tom jakoby oranžovym kabátu je James a ten v tom šedym Oliver:)
-
-
Re: Re: 2.fotka
Chybička se vloudila :D...Za to mě snad ukamenujete? -
-
Re: Re: Re: 2.fotka
nn:) akorát by to chtělo napsat nějakýmu administrátorovi aby tu fotku vymazal -
-
Re: Re: Re: Re: 2.fotka
Máš moje povolení napsat mu první :D :)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 2.fotka
tak to ti děkuju:),včera už jsem napsala administrátorovi ale zatím neodpověděl
-
-
-
-
-
-
Já nevím proč?
já nevím proč ,ale jeho postavu freda má radši než George to asi prto že vím že ho v sedmičce zabijou *9* -
-
Re: Já nevím proč?
Pčkj. Oni zabijou v sedmičce Freda? Já myslela, že George. Nebo jsem to zas blbě pochopila? Jn. On patří jinak mezi mé oblíbené............. -
-
Re: Re: Já nevím proč?
zabijou Gerge.......a Fred příde o ucho *10* *8* *16* *9* -
-
Re: Re: Re: Já nevím proč?
promin že ti do toho kecám ale mám pocit že je to naopak: George přijde o ucho a Freda zabije výbuch -
-
Re: Re: Re: Re: Já nevím proč?
hej už aby byla ta sedmička v kině jako vidím že v tom má hodně lidí zmatek
-
-
-
-
-
Úžasný herec
Nevím jak vy, ale já si myslím, že James je prostě úžasný herec a co dělá v jeho soukromém životě (to chlastání a tak), že nám do toho zas až tak nic není...i když koho by to nezajímalo že? jednoduše mým oblíbeným hercem zůstane pořád, protože svoji roli Freda zvládá úžasně a je v ní fakt hmmm...no nechám si to pro sebe *1* takže to je asi tak vše co si o tom myslím -
-
Re: Úžasný herec
Je v ní sexy:D:D:D
-