-
narozeniny
ahoj preju vse nej nej nej nej nej nej nej k narozeninam mam te moc rada *14* *14* -
Re: Nejlepší ♥ je
Kdyby ses raději naučila česky -
Re: Re: james
ale on se vrati v angelovi to je pokracovani buffy *14* -
Re: Re: james
mam na mp3 3 jeho písničky -
ahojik
ahojik!xDmuzu se zeptat jestli nevite kde sezenu buffy přemožitelku online ke shlednuti moc sem ho schanela ale marne tak mi dystak napiste dekuji!!!!!!xD I LOVE YOU -
ahojik
ahojik!xDmuzu se zeptat jestli nevite kde sezenu buffy přemožitelku online ke shlednuti moc sem ho schanela ale marne tak mi dystak napiste dekuji!!!!!!xD I LOVE YOU -
Re: věk
vi spike byl stvoren v roce 1880 -
Re: věk
SPIKOVI JE TAK 200 LET STVORILA HO DRUSSILA -
Re: james
zkuste tohle
http://www.karaoketexty.cz/text y-pisni/soundtrack-buffy-the-vampir e-slayer-12851
nej je ale tahle
http://www.karaoketexty.cz /texty-pisni/soundtrack-buffy-the-v ampire-slayer/rest-in-peace-39786 -
Nejlepší ♥ je
Opravdu je nejlepší mám ho mocinky ráda moc jsem si ho Zamilovala *14* ... *14* jo a v Buffy tak je suprovej L♥o♥v♥e
je nejlepší na celým světě moc ho mám ráda opravdu !!! *14* *14* *14* *14* -
Miluju ♥
James Wesley Marsters je nejužasnejší osoba kterou znám *14* jo je doopravdy dost dobrej *14* !!!! Miluju ho *14* !!! -
Spike&Buffy♥
Jo jak spíval v Buffy tak opravdu spíval jako Bůh *14* *14* *14* -
nevíte?
nevíte někdo jestli je kuřák a nebo byl kuřák jen pro roli spike?? -
Re: Re: ahojik
a slyšeli ste jeho hlas v originále (myslim když hraje Spika)? protože v češtině to neni ono ale když to mluví fakt James tak je to dokonalý..♥ -
??
nevíte pls někdo kde by se daly stáhnout jeho cd ??? -
přesně... uplně jsem si ho zailovala.. jenom škoda že zemře.. :( chtělo by to petici at ještě ve svym věku natočí návrat!! :D ale straně krásnej a boží a všecko!!! I L♥ve!!!! a všechny jeho písničky.. i když jsem našla na stáhnutí jenom 2 ale přesto supppeeeeerrrr!!!!! protě vážně nemám slov :D *14* -
i love you spike!!! *3* -
jo to mas teda pravdu!!!!!!akorat schanim na netu alespon mp3. nemate nekdo??,moc prosim *14* -
james
jak zpival v buffy ten ma prekrasny hlas ten zpiva jako buh *14* -
i love you
James je upe bozkej herec ten je bozi *14* upe nadhernej *14*
I love you! <3