Přejít na výpis diskuzí

James Marsters

OSOBNOST 31.12.2006 
146 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .

James je fakt super. krásnej, vtipnej, no prostě úžasnej...jo a je šíleně sexy *3* *3* *3* *14* *14*
  • Máte pravdu

Všichni máte pravdu je fakt užasnej ve všech serialech co byl a ve filmech se nenechává nahradit kaskadérem.A myslim že po vašich příspěvcích nemám co dodat snad jen že na něj nikdo nemá ani Boreanaz *16*
  • Skvělá správa

Nedávno se objevila řada spekulací o tv filmu o Spikovi. Joss Whedon se zmínil na internetu…

Zmínil se?

Řekl že postava Spika je jednou z těch s kterou by měl zájem udělat ji na tv film.

Lhář (směje se). Skutečnou pravdou je, že já jsem jediný, kdo je ochotný to udělat. David a Sarah to nechtějí dělat. Takže tak to je. Ve vší upřímnosti, nikdy mě nenapadlo, že by měl Joss jakékoli nápady s mou postavou. Když se zamyslíte nad strukturu celé show, má postava zůstává neuvěřitelně pasivní. Většinu času všichni chodí a říkají: "proč je tu vlastně Spike?" Takže pro to co řekl ho mám rád. Miluju ho za to (směje se). Ale já to chci udělat. Jsem nadšený udělat to - myslím si že Joss je jeden z nejlepších scénáristů, s jakými jsem kdy pracoval a já jsem skutečně pracoval s několika úžasnými scénáristy, takže když tohle říkám, je to ten největší kompliment. Joss za mnou přišel hned po ukončení Angela a zeptal se mě (jestli bych měl zájem o Spike spin-off), řekl jsem mu "jo, pět let." Protože poté mi potáhne na padesátku a to už tu není čas na to hrát upíra, který byl představený divákům jako 25letý kluk. Zavolal mi před několika týdny, řekl jsem mu: "utekli ti tři roky, stejná odpověď." Zeptal se mě: "Máš zájem?" a já na to: "Uděláme to! Víš, umíš počítat. Máš další tři roky."
  • a co třeba charakter???....

mno teda jako jsem pohoršená u Davida Boreanaze se všichni rozplývají jak je krásnej, ne že by nebyl, ale......james marsters alias Spike je taky dost hustej, lidi by se měli zaměřovat taky na jiný věci než vzhled, třeba na Jamesovu/Spikeovu povahu, sakra to zní jako bych jí znala :o))).....a nejen na povahu, co třeba taky počet mrtvých????....dle mě úctyhodný výkon.... *1*
  • your-darling

...

Všechno nejlepší...
    Mimochodem v Buffy hraje vážně peckově... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • JAmes

James je úžasne...v buffy a angelovi se taky vytáhl....je sexy...a určitě mnohem hezčí než D.B. *14*
  • hancinkabuffynka

Spike&Buffy♥

Jo jak spíval v Buffy tak opravdu spíval jako Bůh *14* *14* *14*
    • Máš pravdu! Je nejlepší¨!
  • llleeennniiissseeekkk

HAppy

Vše nej nej nej k tvým narozeninám...Ten nej zpěvák světa =) *14*
  • ahojik

ahojik!xDmuzu se zeptat jestli nevite kde sezenu buffy přemožitelku online ke shlednuti moc sem ho schanela ale marne tak mi dystak napiste dekuji!!!!!!xD I LOVE YOU
    • dekuju:)
    • tynuse.strkova

Re: ahojik

na serialy.in nebo na world club
  • tynuse.strkova

narozeniny

ahoj preju vse nej nej nej nej nej nej nej k narozeninam mam te moc rada *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit