Přejít na výpis diskuzí

James Marsters

OSOBNOST 31.12.2006 
146 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spike

osobně sem měla rád angela, ale pka my přišel víc sympatickej Spike a vždycky jsem se těšila kdy se buffy objeví... škoda jen že neměli doopravdickej vztah, ale možná ej to lepší... *3*
  • Všechno nejlepšíííí !!! Jako Spike to totálně zabíjíš, seš prostě nejlepší... a 100x hezčí než Angel :))
  • nikdy bych nevěřila že mu bude za rok 50. když jsem viděla jeho fotku myslela jsem ze je mu kolem 30 =D na svuj vek vypada fakt skvele

P.S. David ma taky neco do sebe ale na Jamese nema xD =D
  • Buffy the vampire slayr

James fakt krasnej a hlavne v buffy a angelovi ten serial je fakt super!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • natali.rose

spike je nejlepší

VŠECHNO NEJLEPŠÍ K 47 NAROZENINÁM...SAMÉ ÚSPĚCHY,ŠŤESTÍ,ZDRAVÍ,LÁSKU A HLAVNĚ PLNO RADOSTI A SMÍCHU *4*
    a se všemi musím souhlasit,jako Spike je uplně booooožíííííííí....Angel byl vždy muj nejnej seriál,ale potom co se v 5. serii oběvil Spike jsem se na tom stala záávislá *1* ...miluju Spike, jeho úúúžasný vlasy,jeho sexy tělo, jeho kráááásnou tvář, nádherný tajemný oči.. *14* *14* *14* je nepřekonatelný...a ty jeho řeči a chůze...naprosto mě dostáává...potkat ho na ulici asi bych omdlela nebo se prostě zbláznila začala skákat křičet... *15* SPIKE JE NEJLEPŠÍÍÍ *4*
    • ladydeadragon

Spike

Zamilovala jsem se do spika teprve nedávno to jse zrovinka přepnula Tv na Buffy a on tam zrovna Buffy sváděl(tedy jenom se mu to zdálo a probudil se celý zpocený a vyděšený) a tím mě dostal. Jsem totálně zblázněná do zlých blondáků a on to přesně vystihuje.
      Dostalo mě video tady na stránkách kdy si Spike vykračuje po chodbě a místo aby dveře před sebou otevřel, napálí to do nich plnou silou a svalí se na zem:-D
      Takže I LOVE YOU SPIKE *14* *14* *14* *14*
      • Re: Spike

to je po tom co dostal jako duch tělo zpět a nevěděl o tom...byl zvyklej procházet zdma a najednou vrazí do dveří,protože mu vrátili tělíčko jeho přitažlivé:-) *5* *5*
    • sshakira

Re: spike je nejlepší

jj souhlásím asi bich dělala to amý střašně ho zbožnuju ani ne toho jamese m.ale spike zbožnuju ho hned jsem si ho zamilovala taky jsem mněla rada angela ale když jse tam oběvil spike porad na neho myslím strašně skvělej :) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: spike je nejlepší

fakt má nádherný modrý oči *14* a i ty vlasy v Buffy byly dokonalé *1* krásný *14*
      • Re: Re: spike je nejlepší

Onje nemá úplně modré...Je to spíš ocelově modrá...Čistě modrá bymu tolik neslušela...A ty jeho obarvené vlasy! Nádhera! Původní barva k němu moc nesedí...
  • jernika

věk

tak se neví kolik mu je fakt let. tak bude fakt upír. U nich se taky neví kdy se narodili. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
    • tynuse.strkova

Re: věk

vi spike byl stvoren v roce 1880
    • Re: věk

SPIKOVI JE TAK 200 LET STVORILA HO DRUSSILA
  • trish.24.stratus

james

jak zpival v buffy ten ma prekrasny hlas ten zpiva jako buh *14*
    • Re: james

http://mp3stahuj.cz/12118/james-mar sters-rest-in-peace/ sou tam i ty zvuky jak rozbíjí věci *1* *14*
    • radule12

Re: james

zkuste tohle

http://www.karaoketexty.cz/text y-pisni/soundtrack-buffy-the-vampir e-slayer-12851
      nej je ale tahle

http://www.karaoketexty.cz /texty-pisni/soundtrack-buffy-the-v ampire-slayer/rest-in-peace-39786
    • Re: james

přesně... uplně jsem si ho zailovala.. jenom škoda že zemře.. :( chtělo by to petici at ještě ve svym věku natočí návrat!! :D ale straně krásnej a boží a všecko!!! I L♥ve!!!! a všechny jeho písničky.. i když jsem našla na stáhnutí jenom 2 ale přesto supppeeeeerrrr!!!!! protě vážně nemám slov :D *14*
      • Re: Re: james

ale on se vrati v angelovi to je pokracovani buffy *14*
    • www.tony

i love you spike!!! *3*
    • www.tony

jo to mas teda pravdu!!!!!!akorat schanim na netu alespon mp3. nemate nekdo??,moc prosim *14*
      • http://tvojemp3.cz/search/mp3/1/james-marsters.html

dej si na googlu rest in peace tam to máš jak to zpívá

mam na mp3 3 jeho písničky
  • james je opravdu sexy chlapik,moc me rajcuje jako spike byl neuveritene sexy,libilo se mi jak se umel rozcilovat a ty jeho trefny hlasky nemeli chybu a taky jak je videt,ze je dost divoce vasnivej...no zkratka jsem si rikala;sakra proc neni takovejch chlapu vic...i kdyz je to jen filmova role,libil se mi takovej frajirek,ale se srdcem na spravnem miste.
  • gaba.svob

.

Všechno nejlepší...
  • Já ho prostě miluju *14* *14* *14*
    Hlavně jako spika s těma blonďatejma vlasama *14*
    • Jojo ja taky *1* *2* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit