-
pro honzíííčka
Honza je nejlepší *3*
ON je skvělej !!! užasně zpívá *14*
dycky se těším moooc na tvoje vystoupení Honzíííčku *14* tu písničku Take ON me jak tedkon budeš zpívat to bude zase pecka !! *1* *3* -
janu bendikovi
ahoj honzo fandimti a doufam ze vyhrajes inac umru *4* *14* -
girs12345
*14* *14* *14* -
girs12345
Honziku ty ses nej upa krasnej a upa krasne spivas posilam ti hlasy a drzim palce upa te miluju *14* *14* *14* -
Niky.G.
Honziček je nejlepsi na celym svete jestli to nevyhraje tak se zabiju *14* strasne moc ho miluju je to moje prvni zivotni laska *14* -
dííík
Všechny vás zdravím, chtěl bych vám moc poděkovat za to že mi posíláte hlasy. Děkuji moc mám vás rád *14* -
-
Re: dííík
jsi fakt super *14* musíš to vyhrááááát!!! posílám ti hlasy pls poraž Chodúra!!! *14* -
Re: dííík
Ahojky Honzíku!Jsi prostě nej. musíš vyhrát a nebuď že vypadl Denisek!!Jste oba prostě nej.Poslal by jsi nám autogram??Prosíme mocinky odepiš na email oba dva:miskulahmm@seznam.cz,misickaa5@ seznam.cz!!!LOVE YOU!!!Máme tě mocinky rádi papapa odepiš *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
-
-
Blog
Založila jsem blog o Honzíkovi takže jestli chcete tak se mrkněte http://bendig-superstar.blog.cz/ *14* *14* -
nej
Honzííík :D Uplně nejlepší ze ČSS :D Fandííím :D -
...
HELE UDĚLALA JSEM NA MÉM BLOGU WWW.BEST-STAR-HOLLYWOOD.BLOG.CZ ZÁPIS SB A BERU VŠECHNY TAK KDO CHCE SE PŘIHLAŠTE
sry za reklamu ale je tam toho SPOUSTU i o HONZÍÍKOVI a o HONZÍÍKOVI je tam spoustu ANKET a taky tam má fokty .... *4* *4* JÁ HO UPEC ŽERUUU!! -
-
Re: ...
ahojki bendiku mocinki ale mocinki fandim a mislim si že to dotahnes daleko ahojki *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
Přání
Ahoj Honzo
drž se Pavel z Trutnova *3*