Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • on nej!! ♥

On uplněě uužasnééj klásně spíváá a je hrozně moc klásnééjj *14* roztomiléj ♥ fakt uplně nej! ♥ posílam hlasy furt! *14*
  • sulcova

Diskusní příspěvky

Diskuse na úrovni.Chudák Bendig,snad to tady nikdy nebude číst.Jak snadné je člověka odsoudit,pomluvit a pošpinit.Pokuste si někdy otočit věci proti sobě.Kde se v mladých lidech bere tolik nenávisti,nepochopím.Musíte mít velké komplexy.
  • LAN BENDIG

jsi nejlepší se superstar.když budeš mít čas tak mi napiš na E-mailu:Dianka0026@seznam.cz já tě Miluju. *1* *3* *14* *14* *3* *4* *15* *8* .ahoj když tak napiš jsem tvoje jejlepší fanynka.tak pa.
  • JAN BENDIK

HONZA BENDIG JE MŮJ NEJLEPŠÍ SPĚVÁK SE SUPERSTAR......M JSEM DO NEHO BLAZEN *1* *14* *14* *3* *4* *15* *8*
    • sophiekarblova

Re: JAN BENDIK

Souhlas! *1* *15* *3*
  • NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉJ

No pstě NÉÉÉÉJ a upé ze všech nejleší a nejhezčí a ty vyhraješ MUCQ :-* *14*
    • hmontanah

moc díky

všem moc díky za to , co tu o mě píšete *4*
  • bendig

mate nekdo email na bendika jinac on-->upa mots super cuper ja-->hi lovuju musis vyhrat
  • MILKA

AHOJ HONZO SI UZASNEJ JATE ZBOZNUJU CHCI ABYS VYHRAL A AZ BUDES MIT CAS NAPIS MI A DAS MI TVUJ EMAIL SI MOC A MOC HEZKY MAM TA RADA *14* *4* *14* *14* SI BOZI AHOJ VYHRAJES
  • kajuska4

honza

honzaa postoupilllllllll *3*
  • mikimiki

i love you

*14* *14* *14* *14* *14* =0***
  • jan bendig

Juuuj Bendig je moooc kláášnej kluk přála bzch mu aby vyhrál československou superstar on je dokonalej a jak ma krásnej usměv !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • luciferka753

Re: jan bendig

Souhlasiim *3* Bendig je nejlepšííííí *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit