-
on nej!! ♥
On uplněě uužasnééj klásně spíváá a je hrozně moc klásnééjj *14* roztomiléj ♥ fakt uplně nej! ♥ posílam hlasy furt! *14* -
Diskusní příspěvky
Diskuse na úrovni.Chudák Bendig,snad to tady nikdy nebude číst.Jak snadné je člověka odsoudit,pomluvit a pošpinit.Pokuste si někdy otočit věci proti sobě.Kde se v mladých lidech bere tolik nenávisti,nepochopím.Musíte mít velké komplexy. -
LAN BENDIG
jsi nejlepší se superstar.když budeš mít čas tak mi napiš na E-mailu:Dianka0026@seznam.cz já tě Miluju. *1* *3* *14* *14* *3* *4* *15* *8* .ahoj když tak napiš jsem tvoje jejlepší fanynka.tak pa. -
JAN BENDIK
HONZA BENDIG JE MŮJ NEJLEPŠÍ SPĚVÁK SE SUPERSTAR......M JSEM DO NEHO BLAZEN *1* *14* *14* *3* *4* *15* *8* -
-
Re: JAN BENDIK
Souhlas! *1* *15* *3*
-
-
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉJ
No pstě NÉÉÉÉJ a upé ze všech nejleší a nejhezčí a ty vyhraješ MUCQ :-* *14* -
-
moc díky
všem moc díky za to , co tu o mě píšete *4*
-
-
bendig
mate nekdo email na bendika jinac on-->upa mots super cuper ja-->hi lovuju musis vyhrat -
MILKA
AHOJ HONZO SI UZASNEJ JATE ZBOZNUJU CHCI ABYS VYHRAL A AZ BUDES MIT CAS NAPIS MI A DAS MI TVUJ EMAIL SI MOC A MOC HEZKY MAM TA RADA *14* *4* *14* *14* SI BOZI AHOJ VYHRAJES -
honza
honzaa postoupilllllllll *3* -
i love you
*14* *14* *14* *14* *14* =0*** -
jan bendig
Juuuj Bendig je moooc kláášnej kluk přála bzch mu aby vyhrál československou superstar on je dokonalej a jak ma krásnej usměv !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jan bendig
Souhlasiim *3* Bendig je nejlepšííííí *14* *14* *14* *14*
-