Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj honzo bil si skoro nejlepší ze superstar tak jen tak dal dobre spívej *1* *1* *1* *3* *3* *14* *14* *4* *4* mam te moc rada nejvíc se mi líbí pisnička titanik moc moc tak ahojj
  • je to kluk stilovej a milej
  • zsz76

Honza na Festivalu Carpathia

Honzovo finálové vystoupení na Mezinárodním festivalu Carpathia 2011, kde soutěžil s autorskou písní "My Heart For You" :)
    http://www.youtube.com/watch?v= X9YwY2pRWRs&feature=channel_video_t itle
  • Jan

je to skvělý kluk..
  • leninka17

On:-*

Honza je užasnej kluk..a kdo ho nezná tak ať nesoudí...Ja ho poznala..z jine stranky..ne te..jak je slavny..ae te..jaky to je užasny a normalní kluk..jsem moc ráda že se sním znám..protože Honzík je užasnej kamarád..:):*... *14* ..Moc hodnej..:-*..ŘÍKEJTE SI CO CHCETE..AE NA JEHO CHOVANÍ K JINYM LIDEM..NEMÁ NIKDO!!:-******
  • narozky

vše nej Honzí :)
  • .

Honzo,to s tou Adélkou je mi moc líto:-( nečekala jsem,že se něco takovýho stane!!:-( pro mně to bylo fakt strašný zjištění a to jsem to zjistila až dneska!Já vím,že je ti to taky líto,ale už aspoň netrpí!Byla statečná,kdyby něco takovýho bylo mně,tak to už dopředu vzdám.Je mi jí fakt moc líto,chudák malá!

jsem myslela,že ty slzy ani nezastavím
  • Přání

Všechno nej :))
  • vše nej

vše navždy nej *3* jestli to de :D snad jo :D tvoje fanynka Maddie *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Honzíku...

...Přeji Ti všechno nejlepší, zdraví, hodně štěstí a ať jsi úspěšný ještě více než teď... ;) MTR <3 *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší