Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉJ

No pstě NÉÉÉÉJ a upé ze všech nejleší a nejhezčí a ty vyhraješ MUCQ :-* *14*
  • bendig

mate nekdo email na bendika jinac on-->upa mots super cuper ja-->hi lovuju musis vyhrat
  • MILKA

AHOJ HONZO SI UZASNEJ JATE ZBOZNUJU CHCI ABYS VYHRAL A AZ BUDES MIT CAS NAPIS MI A DAS MI TVUJ EMAIL SI MOC A MOC HEZKY MAM TA RADA *14* *4* *14* *14* SI BOZI AHOJ VYHRAJES
  • kajuska4

honza

honzaa postoupilllllllll *3*
  • mikimiki

i love you

*14* *14* *14* *14* *14* =0***
  • jan bendig

Juuuj Bendig je moooc kláášnej kluk přála bzch mu aby vyhrál československou superstar on je dokonalej a jak ma krásnej usměv !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Mirka

Honzík je nelepší z československé superstár moc bych mu to přála je nelepší prostě nejhezčí prostě on je báýjačnej .... *14*
  • Re: ..

Hustě... hlavně mu nezapomeň z toho mobílku posílat SMSky... *1*
  • ..

já mám stejný mobil jak on.. *1* *1* *1* on ho tam má na fotce...:D:D *1*
  • jsi skvělej

Jan Bendig je skvělej.Jeho hlas je něčím zvláštní. Má v sobě určité charizma a i když je mu teprve 15,tak má v sobě neuvěřitelnou energii,která na mě působí přímo zázračně,Každou píseň zpívá s takovou radostí a dáva do toho vše. Přeju mu hodně štěstí.Držím pěsti Honzo. *3*
  • lucinek171

Re: honzik

ja taky
  • baduska10

jo honzaaaaa

on upe kraaasnnee zpiva zeru hoooo *3* *4* *14*
  • Michelle

bendicek vyhraje
  • misiiiiiiisek

LoVe yOu

jEdInĚ "ON" !
    *14* *14* *14*
  • Gay?

Co se týče Bendiga,tk podle mě je gay na 99%...A nebo se ještě hledá! *15* ..Pk možná Šmajda,ale do tk vidím na 40%...Chodúr gay není,byl na párty se svojí přítelkyní,je to na www.superstar.tv :) *4* ...Jenom mají prosklenou koupelnu.. *3* *4* *4*
  • XxXxxXxXx

Talent Má ((:
  • anisek285

honzik

honzi je super píšu si s nim na lidé *14* *14*
  • vekrok

vekrok

Bendig je neeeeeeeeeejlepší
  • alficka

superstar!!

jjj moooc fandíííím!!! *1*
  • upirek.555

Jan Bendig?nejvíííc...:-*

Jan Bendig???strašně moc mu fandím je to takovej můj idol strašně krásně zpíváš vždycky mám husinu a baví mě to...a navíc si strašně krásnej a strašně sexy...:-*láskuju tě...:-) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit