-
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉJ
No pstě NÉÉÉÉJ a upé ze všech nejleší a nejhezčí a ty vyhraješ MUCQ :-* *14* -
bendig
mate nekdo email na bendika jinac on-->upa mots super cuper ja-->hi lovuju musis vyhrat -
MILKA
AHOJ HONZO SI UZASNEJ JATE ZBOZNUJU CHCI ABYS VYHRAL A AZ BUDES MIT CAS NAPIS MI A DAS MI TVUJ EMAIL SI MOC A MOC HEZKY MAM TA RADA *14* *4* *14* *14* SI BOZI AHOJ VYHRAJES -
honza
honzaa postoupilllllllll *3* -
i love you
*14* *14* *14* *14* *14* =0*** -
jan bendig
Juuuj Bendig je moooc kláášnej kluk přála bzch mu aby vyhrál československou superstar on je dokonalej a jak ma krásnej usměv !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Mirka
Honzík je nelepší z československé superstár moc bych mu to přála je nelepší prostě nejhezčí prostě on je báýjačnej .... *14* -
Re: ..
Hustě... hlavně mu nezapomeň z toho mobílku posílat SMSky... *1* -
..
já mám stejný mobil jak on.. *1* *1* *1* on ho tam má na fotce...:D:D *1* -
jsi skvělej
Jan Bendig je skvělej.Jeho hlas je něčím zvláštní. Má v sobě určité charizma a i když je mu teprve 15,tak má v sobě neuvěřitelnou energii,která na mě působí přímo zázračně,Každou píseň zpívá s takovou radostí a dáva do toho vše. Přeju mu hodně štěstí.Držím pěsti Honzo. *3* -
Re: honzik
ja taky -
jo honzaaaaa
on upe kraaasnnee zpiva zeru hoooo *3* *4* *14* -
Michelle
bendicek vyhraje -
LoVe yOu
jEdInĚ "ON" !
*14* *14* *14* -
Gay?
Co se týče Bendiga,tk podle mě je gay na 99%...A nebo se ještě hledá! *15* ..Pk možná Šmajda,ale do tk vidím na 40%...Chodúr gay není,byl na párty se svojí přítelkyní,je to na www.superstar.tv :) *4* ...Jenom mají prosklenou koupelnu.. *3* *4* *4* -
XxXxxXxXx
Talent Má ((: -
honzik
honzi je super píšu si s nim na lidé *14* *14* -
vekrok
Bendig je neeeeeeeeeejlepší -
superstar!!
jjj moooc fandíííím!!! *1* -
Jan Bendig?nejvíííc...:-*
Jan Bendig???strašně moc mu fandím je to takovej můj idol strašně krásně zpíváš vždycky mám husinu a baví mě to...a navíc si strašně krásnej a strašně sexy...:-*láskuju tě...:-) *14*