Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JAN BENDIK

HONZA BENDIG JE MŮJ NEJLEPŠÍ SPĚVÁK SE SUPERSTAR......M JSEM DO NEHO BLAZEN *1* *14* *14* *3* *4* *15* *8*
    • sophiekarblova

Re: JAN BENDIK

Souhlas! *1* *15* *3*
  • LAN BENDIG

jsi nejlepší se superstar.když budeš mít čas tak mi napiš na E-mailu:Dianka0026@seznam.cz já tě Miluju. *1* *3* *14* *14* *3* *4* *15* *8* .ahoj když tak napiš jsem tvoje jejlepší fanynka.tak pa.
  • on nej!! ♥

On uplněě uužasnééj klásně spíváá a je hrozně moc klásnééjj *14* roztomiléj ♥ fakt uplně nej! ♥ posílam hlasy furt! *14*
  • terousek996

nej nej!!!!

Bendig je nejlepší, nejhezčí ze superstár. on je úúúúplně Božíí *14* *14* *14* a nádherně spívá!!!! *14* *14* *14*
  • candy007

narozeniny

nevíte, kdy přesně se narodil (den, měsíc, rok)? díky moc *4* .
  • sophiekarblova

Nemám slov

Honzík je skvělej, myslete si o něm co chcetem ale já vim svý ;-) *14*
  • -_verca_-

Honza kouří?

Je pravda že Honza kouří?Neřekla bych,ale prý i v šatně Superstar!!! *8*
    • snuky007

Re: Honza kouří?

honza si občas zakouři,a je to moc hodnej kluk *3* sympatak a je skvělej kamarad *3*
    • Re: Honza kouří?

jo ale jenom zdravě!!!!!!! *1* *1* *1*
  • merunka000

Honza

Honza Bendig je fakt super nezapoměŇte dnes posílat hlasy *4* protože Honza je SUPERSTAR
  • Já už v superstar veděla že je gay... takže to jeho odhalení že je homosexuál mě vůbec nezaskočilo :) Je moc dobrej zpěvák a jeho sexuální orientace k tomu vůbec nepatří... takže ten kdo ho měl rád a zjistil že je gay a už ho neměl rád tak jste debilové!!
    • Přesně tak...Mě to sice zaskočilo,ale moc ho Miluju.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nuda

kdzy ypiva bendig tak vzpinam televiyi protoye nechci usnout a nechci se nastvat a
    • sabca.ca

Re: nuda

nauc se psat a pak jana komentuj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit