-
JAN BENDIK
HONZA BENDIG JE MŮJ NEJLEPŠÍ SPĚVÁK SE SUPERSTAR......M JSEM DO NEHO BLAZEN *1* *14* *14* *3* *4* *15* *8* -
-
Re: JAN BENDIK
Souhlas! *1* *15* *3*
-
-
LAN BENDIG
jsi nejlepší se superstar.když budeš mít čas tak mi napiš na E-mailu:Dianka0026@seznam.cz já tě Miluju. *1* *3* *14* *14* *3* *4* *15* *8* .ahoj když tak napiš jsem tvoje jejlepší fanynka.tak pa. -
on nej!! ♥
On uplněě uužasnééj klásně spíváá a je hrozně moc klásnééjj *14* roztomiléj ♥ fakt uplně nej! ♥ posílam hlasy furt! *14* -
nej nej!!!!
Bendig je nejlepší, nejhezčí ze superstár. on je úúúúplně Božíí *14* *14* *14* a nádherně spívá!!!! *14* *14* *14* -
narozeniny
nevíte, kdy přesně se narodil (den, měsíc, rok)? díky moc *4* . -
Nemám slov
Honzík je skvělej, myslete si o něm co chcetem ale já vim svý ;-) *14* -
Honza kouří?
Je pravda že Honza kouří?Neřekla bych,ale prý i v šatně Superstar!!! *8* -
-
Re: Honza kouří?
honza si občas zakouři,a je to moc hodnej kluk *3* sympatak a je skvělej kamarad *3* -
Re: Honza kouří?
jo ale jenom zdravě!!!!!!! *1* *1* *1*
-
-
Honza
Honza Bendig je fakt super nezapoměŇte dnes posílat hlasy *4* protože Honza je SUPERSTAR -
Já už v superstar veděla že je gay... takže to jeho odhalení že je homosexuál mě vůbec nezaskočilo :) Je moc dobrej zpěvák a jeho sexuální orientace k tomu vůbec nepatří... takže ten kdo ho měl rád a zjistil že je gay a už ho neměl rád tak jste debilové!!
-
-
Přesně tak...Mě to sice zaskočilo,ale moc ho Miluju.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
nuda
kdzy ypiva bendig tak vzpinam televiyi protoye nechci usnout a nechci se nastvat a -
-
Re: nuda
nauc se psat a pak jana komentuj
-