-
...
HELE UDĚLALA JSEM NA MÉM BLOGU WWW.BEST-STAR-HOLLYWOOD.BLOG.CZ ZÁPIS SB A BERU VŠECHNY TAK KDO CHCE SE PŘIHLAŠTE
sry za reklamu ale je tam toho SPOUSTU i o HONZÍÍKOVI a o HONZÍÍKOVI je tam spoustu ANKET a taky tam má fokty .... *4* *4* JÁ HO UPEC ŽERUUU!! -
-
Re: ...
ahojki bendiku mocinki ale mocinki fandim a mislim si že to dotahnes daleko ahojki *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
nej
Honzííík :D Uplně nejlepší ze ČSS :D Fandííím :D -
Blog
Založila jsem blog o Honzíkovi takže jestli chcete tak se mrkněte http://bendig-superstar.blog.cz/ *14* *14* -
to není Honzík,ale nákej blb co se ho snaží napodobit
lidi bud te normální určitě to není Honzík,někdo se ho snaží napodobit ale moc mu to nejde.je to trapný!utčitě by se sem nepřidával,takže se uklidněte a založit mail i icko s honzíkovejma iniciálama umí každý pako =) takže jako k čemu vám je sem psát že ho miluje te když si to čte třeba nákej plešoun co se za Honzu vydává! *8* *1* a pokud někdo nevěří sám je proti sobě,čusky -
-
Re: to není Honzík,ale nákej blb co se ho snaží napodobit
presne tak lidicky...honza je muj kamos a kdyz jsem se ho ptala jestli sem nikdy sel tak rekl ze sel ale jen si precist co o nem pisete ale nepsal sem nic
-
-
Niky.G.
Honziček je nejlepsi na celym svete jestli to nevyhraje tak se zabiju *14* strasne moc ho miluju je to moje prvni zivotni laska *14* -
.....
♥HONZÍÍÍK♥ *14* *14* *14* -
girs12345
Honziku ty ses nej upa krasnej a upa krasne spivas posilam ti hlasy a drzim palce upa te miluju *14* *14* *14* -
girs12345
*14* *14* *14* -
sháním
chci všechny kontakty na Bendiga pošlete mi je prosím na E-mail : SonaDixie@seznam.cz Dík moc *4* *5* *14* *4* *14* -
-
Re: sháním
BLAZINEC.CZ ROMEA.CZ ODVYKAČKA.CZ -
-
Re: Re: sháním
:D:D:D dobry no blazinec a odvykacka :D
-
-
-
Honzo moc krásně spíváš chci tě videt udělej nakou zabavu v Chebu prosim <3 :D