-
Nikolka
Honziku ja te upe zeru ja te miluju ja ti posilam furt hlasi *3* *14* *14* mt -
pro Hozu
Ahoj honzo strašně moc se mě líbíš a strašně ti fandím Veronika Polášková *4* -
-
Re: pro Hozu
to si fakt myslíte že sem někdy vůbec půjde,no ale stále je to logičtější než psát takhle DiCapriovi nebo jiným cizincům....? *7* *5* *13*
-
-
Ahojky
Ahoj Honzo já jsem z jablonce fandim ti mocinky posílám ti pozdraveni os mých 18 kámošek ode mne že ti moc fandíme a budeme ti fandit ať se stane cokoli mymochodem je my 12.. *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14* -
umíííš spííívat!!!!!!=***mocc!!!!
moooooc mu fandim ...jestli nevihraje tak potom kdo?!siiiii NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ HONZÍÍÍKU *14* -
Nejlepšíííííííííí
Honzíííííííík *14* prostě nejlepší borec v superstar........nejlíp zpívá........jedině on to musí vyhrát, takže lidičky, co ho podporujete, tak mu posílejte sms, aby nám tam vydržel co nejdýl *3* -
chodov
ahoj, hele byly jste někdo na tý autogramiádě na chodově včera??? jako ja tam nebyla ale prej to bylo dobrý *4* -
danČíí
ahojtee lidičky *1* hele nevíte někdo jaký dvě písničky bude zpívat Honzík v 7.finálovým kole ? *4* dííky moc *5* -
-
Re: danČíí
Ahoj
Honza bude dnes zpívat
písně Diskopříběh Michala Davida
a druha písen bude Celine Dion My Heart Will go on Titanic. Pavel z Trutnova *3* cakajda@humlak.cz -
Re: danČíí
Michal David - Diskopříběh - písnička která hraje momentálně při ukázkách na SS
Celine Dion - My Heart Will Go On - Titanic -
-
Re: Re: danČíí
ju chudáček to sou buzerantí jaj chudak jenom muj *3* *3* *13*
-
-
-
Přání
Ahoj Honzo
Tak se drž Pavel z Trutnova *3* -
prosim mp3
prosim....moc prosim kdo zvas ma pisnicku od bendika dam delovou ranu??prosim napiste do vzkazu ja vam poslu mail!!dekuju vsem!! *5* -
-
Re: prosim mp3
já ji mám -
jdi na teledyski.info a tam mp3 a tam si to napiš :) -
já jí mám :)
-
-
titanic
videli jste jak bendig spiva tu pisnicku titanic na youtube pecka bylo mu 10 let a moc krasny od srdce