Přejít na výpis diskuzí

Jan Bendig

OSOBNOST 29.9.2009 
568 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikolka

Honziku ja te upe zeru ja te miluju ja ti posilam furt hlasi *3* *14* *14* mt
  • pro Hozu

Ahoj honzo strašně moc se mě líbíš a strašně ti fandím Veronika Polášková *4*
    • Re: pro Hozu

to si fakt myslíte že sem někdy vůbec půjde,no ale stále je to logičtější než psát takhle DiCapriovi nebo jiným cizincům....? *7* *5* *13*
  • Ahojky

Ahoj Honzo já jsem z jablonce fandim ti mocinky posílám ti pozdraveni os mých 18 kámošek ode mne že ti moc fandíme a budeme ti fandit ať se stane cokoli mymochodem je my 12.. *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14*
  • mileykaxd

umíííš spííívat!!!!!!=***mocc!!!!

moooooc mu fandim ...jestli nevihraje tak potom kdo?!siiiii NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ HONZÍÍÍKU *14*
  • p.petulinka.a

Nejlepšíííííííííí

Honzíííííííík *14* prostě nejlepší borec v superstar........nejlíp zpívá........jedině on to musí vyhrát, takže lidičky, co ho podporujete, tak mu posílejte sms, aby nám tam vydržel co nejdýl *3*
  • mmee

chodov

ahoj, hele byly jste někdo na tý autogramiádě na chodově včera??? jako ja tam nebyla ale prej to bylo dobrý *4*
  • vanessa4ever

danČíí

ahojtee lidičky *1* hele nevíte někdo jaký dvě písničky bude zpívat Honzík v 7.finálovým kole ? *4* dííky moc *5*
    • pavelkable

Re: danČíí

Ahoj
      Honza bude dnes zpívat
      písně Diskopříběh Michala Davida
      a druha písen bude Celine Dion My Heart Will go on Titanic. Pavel z Trutnova *3* cakajda@humlak.cz
    • barka.3

Re: danČíí

Michal David - Diskopříběh - písnička která hraje momentálně při ukázkách na SS
      Celine Dion - My Heart Will Go On - Titanic
      • denca24

Re: Re: danČíí

ju chudáček to sou buzerantí jaj chudak jenom muj *3* *3* *13*
  • pavelkable

Přání

Ahoj Honzo
    Tak se drž Pavel z Trutnova *3*
  • ajulina

prosim mp3

prosim....moc prosim kdo zvas ma pisnicku od bendika dam delovou ranu??prosim napiste do vzkazu ja vam poslu mail!!dekuju vsem!! *5*
    • Re: prosim mp3

já ji mám
    • sophiekarblova

Re: prosim mp3

jdi na teledyski.info a tam mp3 a tam si to napiš :)
    • Re: prosim mp3

já jí mám :)
  • titanic

videli jste jak bendig spiva tu pisnicku titanic na youtube pecka bylo mu 10 let a moc krasny od srdce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit