-
Narozeniny
Honzíku přeju všechno nej k narozeninám! *3* *4* *4* -
honza
je to fajn kluk,znám ho delší dobu,hrál jsem s ním v divadle v Brně- v Huse na provázku.je to velký talent-tedy Pan herec -
Re: Re: HANS MATHESON:)))
ALE JA SE PTALA NA HANSE.... *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Jan
Zdravím, včera jsem viděla "Václava" a musím vám napsat, že se mi váše podání Františka velice líbilo. Mám z filmu dobrý dojem a tak děkuji. A ve Vratných lahvích jste byl taky super. Fandím vám. -
Honzík
On je Honzík nějak duševně a tělesně postižený *7* *7* *7* *9* *9* *9* -
Re: HANS MATHESON:)))
Viděla v Hradecké filharmonii,kde zpíval a moderoval.Byl docela vtipnej.A hlas má,to se musí nechat. -
Nuda v Brně
Nuda v Brně je tak krásnej film, zase na něj koukám, Budař exceluje!! -
Re: HANS MATHESON:)))
můžeš ho vidět když zajedeš do Brna do divadla Husa na provázku a pujdeš na některou hru ve které hraje ;)
Já na něm byla,třikrát a když hrál na klavír a zpíval, seděla sem metr od něj *1* *1* je skvělej!!!!!!!!!! -
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDY NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14* -
Re: Otloukanek
Trefa! V rozhovoru v MF DNES se priznal, ze v detstvi byl obeti sikany, chudak. -
JE K SEŽRÁNÍ
Jan Budař je prostě jednoduše SKVĚLÝ *3* své role hraje s dokonalým výrazem a šarmem!!!GRATULUJI!!!JEN TAK DÁLE.... *3* -
Vernisaž
Na vernižaži v Bučovicích to bylo moc prima,povznášející nalada.Zdravím skvělého umělce! *3* -
Otloukanek
Jezisi, to je primo magnet pro grazly, kazdej by ho serezal jak male decko. *1* -
raz som bol na jeho koncerte a bol som uneseny, je fakt genialny, aj s celou kapelou
-
dobrý den, ráno..., na žádných jiných int. diskusí se neúčastním...,nepocházím z Brna a ani k němu nemám zvlaštní vztah... Jen chci napsat, že jsem ráda za to, co ve filmu a na divadle Jan Budař zatím "předvádí" a zároveň doufám, že nezakrní a půjde dál. Přeji mu hodně úspěchů a štěstí na lidi. D.
-
pssst
Tak tedy- jeho tvorba je podle mého názoru značně ovlivňována jeho "ztraceností" zakříkajíc ve světě své nelogicky vydedukované pseudo-tajemnosti- čímž samozdřejmě nijak nezhazuji ani již zmíněnou jeho tvorbu ani to jakým skvělým hercem se stal.Ovšem je přesným příkladem toho jak život dokáže z ... upléci bič.Tak do boje pane,alespoň tolika taje-mě -mé-ně...ess -
Jan Budař je člověk který je Pan herec.Já jsem z Brna-Líšně ale rodák Brna nejsem jen vím to že BRNO Miluji!!!Dost často jsem chodil za školu na Stránskou skálu za Zetor pak mě vyhodily.Jo a Nuda v Brně určitě není ale film je to Krásný plný citů.Jan Budař je Herec srdcem i duší a FAndím mu. Rob.
-
Aaa
Uaaaaaaaa, dalsi nase ceska herecka ikona - je super, v Hrubes a Mares je fakt genialni =)) -
Stavrogin
Honza je fakt skvelej a jako "Stavrogin" byl hodne hodne huste dobrej :o), cely predstavni se mne strasne libilo. Podte vsici co chcete a muzete na recital vecer do Husy na provazku 10.10. a 11.10. v Brne. -
úžasnej?
úžasnej? to ne, je šikovnej ale docela normální, to je lepší.