Přejít na výpis diskuzí

Jan Cina

OSOBNOST 28.11.2008 
175 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kirushka97
    Všechno nejlepší"" *14* *14* *3*
  • JAN CINA JE "TEPLEJ"je mi to fakt líto jsem jeho fannka a miluju ho* CO SE DA DELAT FAKT MĚ TO ŠTVE *16* *16* *9*
    • Pokud jsi fakt fanynka, tak by ti to i kdyby to byla pravda vadit nemělo.
  • Ahoj všechny krásné holky,které obdivujete hezkého,milého,sladkého,rozkošného Honzíčka.Vím,že je pro holky příliš sladkej,ale nechejte taky prostor pro nás kluky,kteří jej milujeme.
    Vráťa.
  • ten je úžasnej!!! v sobotu jsem byla v Hybernii na Quasimodovi a bylo to fakt užasný!!! *3* ta role mu strašně sedla! *14* a jak strašně hezky zpívá... *14* ♥♥♥ je užasnej ten náš "Sáša" *3* *4* *14* *14* *14* *14* ♥♥♥♥♥
  • mám ho taky moc ráda!! *14*
    mohla bych poprosit,myslíte že sem někdy píše?
    děkuji!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *1* *2* *3*
    • No, kvůli Tobě :-)
  • ´prosím napište mi jestli je honzík gay nebo ne v prvním kroku ho hrál přesvědčivě

.P.S.BYLA BY HO ŠKODA JE SLADKEJ *14*
    • Ano je gay.
  • mám tě moc ráda si nej na planetu YO a první krok koukam jen kuli tobě *14* *14* *14*
  • Ahoj MK, proč by to nešlo? Jestli seš frajer a něco jsi v životě dokázal jako Honzík,tak mi to napiš. julian141@seznam.cz
  • Jsi hrozně roztomilí *14* Honzí
  • Ahojky na planetu YO se taky dívám kvúli Honzíčkovi.A pořád je na něm hodně k obdivování.Rád, bych,kdyby udělal holce dalšího něžného Honzíka,aby bylo o dalšího něžného,sladkého kluka víc. julian141@seznam.cz
    • No, tak to asi nevýjde, že by holce udělal nového Honzíka!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší