Přejít na výpis diskuzí

Jan Cina

OSOBNOST 28.11.2008 
175 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JAN CINA JE "TEPLEJ"je mi to fakt líto jsem jeho fannka a miluju ho* CO SE DA DELAT FAKT MĚ TO ŠTVE *16* *16* *9*
    • Pokud jsi fakt fanynka, tak by ti to i kdyby to byla pravda vadit nemělo.
  • mám ho taky moc ráda!! *14*
    mohla bych poprosit,myslíte že sem někdy píše?
    děkuji!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *1* *2* *3*
    • No, kvůli Tobě :-)
  • Co říct? On "Libovka"
  • Na planetu YO se dívám jen kvůli Tobě *14*
    - dávno mi není -náct. Jsi sympaťák a fandím Ti *3*
  • ja už na quasimodovi byla a bylo to užasný moc semi to libylo hraje špindíru a ta role mu sedla je uplně božskej

*14*
  • jezisi blesk napise ze je gay a vy jim to hned vsichni zerete!!! ani to sam nikde nepotvrdil tak neblaznete lidi
  • POZOR ! Gay není ;) Buzeraranta hraje v *Prvním kroku* !:) Takže ho neobvinujte jinak j užasnej :)
  • co na tomhle debilovi ty holky vidí? je vychrtlej, až je to na poblití, radši by měl vynechat scény, kde si sundavá tričko, protože si dělá ostudu. Jen proto, že je podle některých holek "krásnej" v ksichtě tak se snad po*erou? začněte se chovat, kolik vám je? *6* *7*
    • a co si ty tlusťoch až je to k poblití a kdbys to nevěděl tak pod tričkem fakt sexy svaly *14* a pokud těto zajíma je mi 20
  • Jestli je to holka, s kterou ho vídám v Dejvicích u metra. Sbalil pěknou kost....sluší jim to.
    • Sbalil? Jak vis, ze ji sbalil. Muzou byt pratele. Neni to takova kratkovlaska? Potkal jsem je uz nekde...co ten jeho pritel?
      • Poznám, když je mezi dvěma něco víc. Je krátkovlasá, moc hezká. Připomíná mi Gabrielu Kratochvílovou, když měla krátké vlasy.
  • Všechno nejlepší,hodně úspěchů v osobním i profesionálním životě přeje Vráťa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit