-
Happy Birthday
Milý Honzo,přeji ti k tvým narozeninám hodně štěstí,radosti v rodině a úspěchů v práci. V neděli 7.února 2010 jsem byla se školou v Národním divadle na Našich Furiantech (19:00 hod.)a ty jsi tam byl úžasný. Seděli jsme na prvním balkoně, takže jsme viděli úplně perfektně. Dále jsem viděla tvoje filmy jako: Všechno nejlepší(mimochodem,to dnes dobře sedí), Jménem krále,a pohádku Nejkrásnější hádanka,a hrozně se mi líbí jak dabuješ Robina Hooda. *1* *14* *14* *4* *8* *16* *15* -
-
cesty domu
moc se mi libis v serialu cesty domu honzo si tam moc hezkej *14*
-
-
Happy B-DAY
Hodně štěstí;) -
Hodně štěstí!!!
Přeju všechno nejlepší, hodně úspěchu s novými filmy a hodně do života *14* *14* -
FAN
Milý pane JANE DOLANSKY .Jste naš nej lepši herec současnosti .PŘEJÍ VÁM VŠE NEJEPŠI A HODNĚ ŠTESTI VRODINĚ
KRÁSNE HERECKE PŘILEŽITOSTÍ. -
narozeninky
Honzíku,přeju Ti vše nej k Tvým narozeninkám. *14* *4* -
narozeniny
to je hezký když někdo má narozeniny na valentýna tak všechno nejelpší k narozeninám -
narozeniny
Milý Honzo
Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* -
Matěj
Matěj v Nejkrásnější hádance je jeho nejlepší role vůbec. Celkově ta pohádka ja naprosto bonbovní a on tomu akorát tak přidá na dokonalosti. Jinak v mobilu mám rohlasovou hru Romeo a Julie, kde Honza namluvil Romea. Nemůžu si pomoct, ale on má tak příjemný hlas, že bych ho mohla poslouchat pořád, ne že by jinak nestál za nic, ale prostě jeho hlas je nádherný *15* -
-
Re: Matěj
to je fakt ta pohadka je super a tam mu to fakt seklo.A 14.2 slavi moji rodice datum svatby.Je to super *4*
-
-
hvězda
Nepochybně hvězda mezi současnými mladými herci, který uhraje snad úplně všechno, navíc pořád vypadá jako kluk, člověk by do něj vůbec neřekl že je to táta tří dětí. -
-
Re: hvězda
on už má tři děti??? A jak staré víš??? *3* -
-
Re: Re: hvězda
Prosimtě, ty vyženil. -
-
Re: Re: Re: hvězda
*13* dvě jsou jeho *13* -
-
Re: Re: Re: Re: hvězda
on uz ma fakt deti jo?Na to kolik mu je teda vubec nevypada rekla bych mu min a ze je to takovej kanec uz vubec ne
-
-
-
-
-
divadlo
Nevíte prosím někdo v jakých představeních teď Honza hraje? Myslím, že Malá hudba moci se už asi nehraje nebo jo? Díky -
-
Re: divadlo
honza ted hraje v: richardovi 3, našich furiantech,cyrano z bergagu o více ted taky nevím *5*
-