Přejít na výpis diskuzí

Jan Dolanský

OSOBNOST 31.12.2006 
177 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hospoda

Zítra v podvečer bude Nova vysílat další díl Hospody (11), kde se objeví i Honza Dolanský!Všichni se dívejte! *14*
  • wizzly

Je to prostě třída

Mě se na něm taky líbí ten jeho krásný hlas ten bych mohla poslouchat do nekonečna a vůbec by mě neomrzel ! Má fakt talent, je moc pěknej a mohli by ho více obsazovat ve filmech :-) *14*
  • honza

Honza je podle mě bez debat jeden z nejlepších českých herců současnosti. Jen kdyby ty role byli trochu lepší, v poslední době nic moc - Sametové vrahy a Udělení milosti se zamítá zatím tedy nepřekonal a asi dlouho nepřekoná
  • Futurama

honza uplně skvěle dabuje Filipa frye ve futurame *3* *14*
    • Re: Futurama

to maš pravdu a znate film Všechno Nejlepší! tam hraje fakt hustě!!
    • mildaa

Re: Futurama

jo no..upa nejlíp
      *3*
  • super talent

je to úžasnej herec, byť si myslím,že je u nás hodně přehlíženej hlavně v televizi a ve filmu, on je podle typ takovýho toho skvělýho herce jaký tady byli dřív, jako byl třeba Jaromír Hanzlík. Jenže u nás to asi tak je že ty opravdové talenty jsou zatlačovány do pozadí a do poředí se derou různé rádoby hvězdy.
    • Re: super talent

Třeba se prostě do popředí nechce drát a ty televizní role nechce brát. Nemusí být každý v televizi.
  • ´FKT SUpER

jestli chcete honzu vidět hrát jako opravdového boha tak se běžte podívat do stavovského na davida a goliáše aneb pepička to zařídí, protože to so tam předvádí, to snad ani není možné *4*
  • jednička!

Honza je prostě herecký talent od přírody a od pánaboha, jedničkami jsou pro mě v jeho filmografii Udělení milosti se zamítá a sametoví vrazi- v obou filmech podal obdivuhodný herecký výkon
  • sakra dobrej

Honza Dolanský patří podle mého názoru k nejlepším současným mladým hercům u nás, jeho Křížek v Sametových vrazích je pro mně jedna z nejlépe zahraných postav vraha jakou jsem kdy viděla. Skvělý výkon. Taky se mi na něm líbí, že není v každém druhém časopise, jo a jeho manželku Lenku Vlasákovou mám taky moc ráda.
    • tys to viděla jo já taky na čt1

• je moc krááásnej...

Honzík je moc krásnej chlapík, ale úplně nevíc se mi líbil v nejkrásnější hádance....a vůbec nevipadá, že mu je 31 let....vypadá na míň....a taky má svělej hlásek....miluju ho a moooc... *14* *14* *14* *14* *14* *14* ....
  • Shocking hazard

Mě by zajímalo jak hodnotíte film Shocking hazard??Podle mě je to skvělej film, ale člověk mu musí dát šanci a nebrat ho vážně...u nás doma se kvůli tomu rozpoutala vášnivá debata, která mě velice rozčílila, když strýčin tento film označil jako naprostou blbost *10*
    • Re: Shocking hazard

máš pravdu je to supr film.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší