Přejít na výpis diskuzí

Jan Dolanský

OSOBNOST 31.12.2006 
177 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • První český herec, kterého znám))

Tak ahoj. První film, ve kterém jsem uviděla Honzu, byl film NEJKRÁSNĚJŠÍ HÁDANKA. A on mě moc líbil. *4*
    14. února Honza už bude mít narozeniny. A chtěla jsem mu přát hodně uspěchů v praci a štěsti. *3*
  • mrs.morganova

Re: hospoda

11. *3*
  • mrs.morganova

♥♥♥ Nejlepšííí..

Honzííík.. *14* Nejlepší českej herec !!! Zbožňuju jeho filmy :))) *14* např. miluju Perníkovou věž, Sametový vrahy.. x)
    A je uplně překrásnej :D :-*** *14* no prostě nemám už slov :D =*
  • Re: Matěj

to je fakt ta pohadka je super a tam mu to fakt seklo.A 14.2 slavi moji rodice datum svatby.Je to super *4*
  • anet96

Honzaaa ♥

To je uplně nejlepší a nejhezčí český herec ♥ v současnosti :D
    je uplně perfektní jak hraje ve filmu.. cesty domůůů *14* jenom mi k němu nesedí jako manželka Lenka Vlasáková
    Teda řeknu vám.. a promiňte.. má na lepší babu než je onaaaa :)
  • Re: Re: Re: Re: hvězda

on uz ma fakt deti jo?Na to kolik mu je teda vubec nevypada rekla bych mu min a ze je to takovej kanec uz vubec ne
  • afektovanost

Tedy jestli je Jan Dolanský největší herecký talent současnosti, tak to jde s naším hereckým výkvětem z kopce. Viděla jsem ho v Sametových vrazích a je fakt, že tam byl tak odpudivý, že toho zabijáka zahrál opravdu skvěle. Od té doby na něho mám alergii. Zvláště nechutné jsou jeho upoutávky na Prima cool, to bych ho fackovala za každý afektovaný výraz. Ale je zase COOL.
  • Služ dobru

Kdo s čím zachází tím také schází-služ dobru hochu zvl. v tétpo apokalyptické době. Všichni vědí, že umíš dobře střílet na umírající Kosovské Albánce, ale pmaptujej nic z toho co jsi se svými filmovými scénami ztvárnil neodplyne jen tak bez odezvy do nicoty.Zákon zachování energie platí ty chytráku i prop ty co ho neznaj a tys do školy šmjde určitě choidil v tom bolševickým hnízdě Hradci, ne?
  • Autogram

Ahoj, nevíte na jakou adresu mám napsat o autogram J.Dolanského? Dík *3*
  • zizinka13

hospoda

lidi nevíte v jakym díle hospody hrál honza *7* *7*
  • Re: Re: Re: hvězda

*13* dvě jsou jeho *13*
  • Re: super talent

Třeba se prostě do popředí nechce drát a ty televizní role nechce brát. Nemusí být každý v televizi.
  • Re: by.

Tam bydlí asi tak 500 lidí, takže jako co?
  • Re: Re: hvězda

Prosimtě, ty vyženil.
  • Re: by.

Myslíš v újezdě nad lesy na praze 9? Tam já bydlím taky *1*
  • by.

bydlí v ujezdě n. L. stejně jako jááá
  • by.

bydlí v ujezdě n. L. stejně jako jááá
  • Re: divadlo

honza ted hraje v: richardovi 3, našich furiantech,cyrano z bergagu o více ted taky nevím *5*
  • Happy Birthday

Milý Honzo,přeji ti k tvým narozeninám hodně štěstí,radosti v rodině a úspěchů v práci. V neděli 7.února 2010 jsem byla se školou v Národním divadle na Našich Furiantech (19:00 hod.)a ty jsi tam byl úžasný. Seděli jsme na prvním balkoně, takže jsme viděli úplně perfektně. Dále jsem viděla tvoje filmy jako: Všechno nejlepší(mimochodem,to dnes dobře sedí), Jménem krále,a pohádku Nejkrásnější hádanka,a hrozně se mi líbí jak dabuješ Robina Hooda. *1* *14* *14* *4* *8* *16* *15*
  • Happy B-DAY

Hodně štěstí;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit