Přejít na výpis diskuzí

Jan Dolanský

OSOBNOST 31.12.2006 
177 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maeve

Hodně štěstí!!!

Přeju všechno nejlepší, hodně úspěchu s novými filmy a hodně do života *14* *14*
  • FAN

Milý pane JANE DOLANSKY .Jste naš nej lepši herec současnosti .PŘEJÍ VÁM VŠE NEJEPŠI A HODNĚ ŠTESTI VRODINĚ
    KRÁSNE HERECKE PŘILEŽITOSTÍ.
  • narozeninky

Honzíku,přeju Ti vše nej k Tvým narozeninkám. *14* *4*
  • zizinka13

narozeniny

to je hezký když někdo má narozeniny na valentýna tak všechno nejelpší k narozeninám
  • narozeniny

Milý Honzo
    Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4*
  • maeve

Matěj

Matěj v Nejkrásnější hádance je jeho nejlepší role vůbec. Celkově ta pohádka ja naprosto bonbovní a on tomu akorát tak přidá na dokonalosti. Jinak v mobilu mám rohlasovou hru Romeo a Julie, kde Honza namluvil Romea. Nemůžu si pomoct, ale on má tak příjemný hlas, že bych ho mohla poslouchat pořád, ne že by jinak nestál za nic, ale prostě jeho hlas je nádherný *15*
  • Re: hvězda

on už má tři děti??? A jak staré víš??? *3*
  • Re: Futurama

to maš pravdu a znate film Všechno Nejlepší! tam hraje fakt hustě!!
  • hvězda

Nepochybně hvězda mezi současnými mladými herci, který uhraje snad úplně všechno, navíc pořád vypadá jako kluk, člověk by do něj vůbec neřekl že je to táta tří dětí.
  • divadlo

Nevíte prosím někdo v jakých představeních teď Honza hraje? Myslím, že Malá hudba moci se už asi nehraje nebo jo? Díky
  • panoš ota

Líbil se mi jako panoš Ota ve filmu Jménem krále. Ta jeho postava ten děj rozhodně velmi oživila. Jinak Honza patří rozhodně v současnosti k nejlepším hercům. Chtělo by to nějaký pěkný kvalitní film, kde bhy se mohl patřičně předvést.
  • hospoda

Zítra v podvečer bude Nova vysílat další díl Hospody (11), kde se objeví i Honza Dolanský!Všichni se dívejte! *14*
  • wizzly

Je to prostě třída

Mě se na něm taky líbí ten jeho krásný hlas ten bych mohla poslouchat do nekonečna a vůbec by mě neomrzel ! Má fakt talent, je moc pěknej a mohli by ho více obsazovat ve filmech :-) *14*
  • Re: Shocking hazard

máš pravdu je to supr film.
  • honza

Honza je podle mě bez debat jeden z nejlepších českých herců současnosti. Jen kdyby ty role byli trochu lepší, v poslední době nic moc - Sametové vrahy a Udělení milosti se zamítá zatím tedy nepřekonal a asi dlouho nepřekoná
  • mildaa

Re: Futurama

jo no..upa nejlíp
    *3*
  • Futurama

honza uplně skvěle dabuje Filipa frye ve futurame *3* *14*
  • super talent

je to úžasnej herec, byť si myslím,že je u nás hodně přehlíženej hlavně v televizi a ve filmu, on je podle typ takovýho toho skvělýho herce jaký tady byli dřív, jako byl třeba Jaromír Hanzlík. Jenže u nás to asi tak je že ty opravdové talenty jsou zatlačovány do pozadí a do poředí se derou různé rádoby hvězdy.
  • ´FKT SUpER

jestli chcete honzu vidět hrát jako opravdového boha tak se běžte podívat do stavovského na davida a goliáše aneb pepička to zařídí, protože to so tam předvádí, to snad ani není možné *4*
  • jednička!

Honza je prostě herecký talent od přírody a od pánaboha, jedničkami jsou pro mě v jeho filmografii Udělení milosti se zamítá a sametoví vrazi- v obou filmech podal obdivuhodný herecký výkon

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší