Přejít na výpis diskuzí

Jan Dolanský

OSOBNOST 31.12.2006 
178 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FAN

Milý pane JANE DOLANSKY .Jste naš nej lepši herec současnosti .PŘEJÍ VÁM VŠE NEJEPŠI A HODNĚ ŠTESTI VRODINĚ
    KRÁSNE HERECKE PŘILEŽITOSTÍ.
  • maeve

Hodně štěstí!!!

Přeju všechno nejlepší, hodně úspěchu s novými filmy a hodně do života *14* *14*
  • Happy B-DAY

Hodně štěstí;)
  • Happy Birthday

Milý Honzo,přeji ti k tvým narozeninám hodně štěstí,radosti v rodině a úspěchů v práci. V neděli 7.února 2010 jsem byla se školou v Národním divadle na Našich Furiantech (19:00 hod.)a ty jsi tam byl úžasný. Seděli jsme na prvním balkoně, takže jsme viděli úplně perfektně. Dále jsem viděla tvoje filmy jako: Všechno nejlepší(mimochodem,to dnes dobře sedí), Jménem krále,a pohádku Nejkrásnější hádanka,a hrozně se mi líbí jak dabuješ Robina Hooda. *1* *14* *14* *4* *8* *16* *15*
    • cesty domu

moc se mi libis v serialu cesty domu honzo si tam moc hezkej *14*
  • jane obdivuju te v cestach domu jak si uškrtil filipa,zabil sonu dobre.jake to je byt hercem?
  • Autogram

Ahoj, nevíte na jakou adresu mám napsat o autogram J.Dolanského? Dík *3*
  • Služ dobru

Kdo s čím zachází tím také schází-služ dobru hochu zvl. v tétpo apokalyptické době. Všichni vědí, že umíš dobře střílet na umírající Kosovské Albánce, ale pmaptujej nic z toho co jsi se svými filmovými scénami ztvárnil neodplyne jen tak bez odezvy do nicoty.Zákon zachování energie platí ty chytráku i prop ty co ho neznaj a tys do školy šmjde určitě choidil v tom bolševickým hnízdě Hradci, ne?
  • anet96

Honzaaa ♥

To je uplně nejlepší a nejhezčí český herec ♥ v současnosti :D
    je uplně perfektní jak hraje ve filmu.. cesty domůůů *14* jenom mi k němu nesedí jako manželka Lenka Vlasáková
    Teda řeknu vám.. a promiňte.. má na lepší babu než je onaaaa :)
  • mrs.morganova

♥♥♥ Nejlepšííí..

Honzííík.. *14* Nejlepší českej herec !!! Zbožňuju jeho filmy :))) *14* např. miluju Perníkovou věž, Sametový vrahy.. x)
    A je uplně překrásnej :D :-*** *14* no prostě nemám už slov :D =*
  • První český herec, kterého znám))

Tak ahoj. První film, ve kterém jsem uviděla Honzu, byl film NEJKRÁSNĚJŠÍ HÁDANKA. A on mě moc líbil. *4*
    14. února Honza už bude mít narozeniny. A chtěla jsem mu přát hodně uspěchů v praci a štěsti. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit