Přejít na výpis diskuzí

Jan Dolanský

OSOBNOST 31.12.2006 
178 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14*
  • honza

Honza je podle mě bez debat jeden z nejlepších českých herců současnosti. Jen kdyby ty role byli trochu lepší, v poslední době nic moc - Sametové vrahy a Udělení milosti se zamítá zatím tedy nepřekonal a asi dlouho nepřekoná
  • wizzly

Je to prostě třída

Mě se na něm taky líbí ten jeho krásný hlas ten bych mohla poslouchat do nekonečna a vůbec by mě neomrzel ! Má fakt talent, je moc pěknej a mohli by ho více obsazovat ve filmech :-) *14*
  • hospoda

Zítra v podvečer bude Nova vysílat další díl Hospody (11), kde se objeví i Honza Dolanský!Všichni se dívejte! *14*
  • panoš ota

Líbil se mi jako panoš Ota ve filmu Jménem krále. Ta jeho postava ten děj rozhodně velmi oživila. Jinak Honza patří rozhodně v současnosti k nejlepším hercům. Chtělo by to nějaký pěkný kvalitní film, kde bhy se mohl patřičně předvést.
  • maeve

Matěj

Matěj v Nejkrásnější hádance je jeho nejlepší role vůbec. Celkově ta pohádka ja naprosto bonbovní a on tomu akorát tak přidá na dokonalosti. Jinak v mobilu mám rohlasovou hru Romeo a Julie, kde Honza namluvil Romea. Nemůžu si pomoct, ale on má tak příjemný hlas, že bych ho mohla poslouchat pořád, ne že by jinak nestál za nic, ale prostě jeho hlas je nádherný *15*
    • Re: Matěj

to je fakt ta pohadka je super a tam mu to fakt seklo.A 14.2 slavi moji rodice datum svatby.Je to super *4*
  • narozeniny

Milý Honzo
    Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4*
  • zizinka13

narozeniny

to je hezký když někdo má narozeniny na valentýna tak všechno nejelpší k narozeninám
  • narozeninky

Honzíku,přeju Ti vše nej k Tvým narozeninkám. *14* *4*
  • Je to průměrný béčkový herec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit